| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi KOmpjuteri u Tehnologija i Tehnika forumu; ocete mi molim vas reci i ocjeniti od 1 do 5 moj komjuter 1gb ram,graficka getforce 7600 256mb intelcoreduo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 162
![]() | KOmpjuteri ocete mi molim vas reci i ocjeniti od 1 do 5 moj komjuter 1gb ram,graficka getforce 7600 256mb intelcoreduo 1.86 ghz MOLIM VAS OCJENITE MI KOMPJUTER OD 1 DO 5 I RECI MI ZA KOLIKO GOD BI MOGSO IZDRZAT OVAJ KOMP
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI Zadnji Uredio daidza : 01-01-08 u 14:53. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: KOmpjuteri Koje pitanje? Ako ga dobro zapakiraš i zaštitiš od vanjskih utjecaja mogao bi izdržati 3000 godina. ![]() Pa naravno sve zavisi za što ga koristiš.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride Zadnji Uredio Neptune : 02-01-08 u 17:06. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOmpjuteri kad ovaj ŠOŠN nije prepozno da očekuješ pomoć onda će bata da pomogne ja dajem 3 iz razloga: ad 1) ram od 1 gb je dovoljan ali ne za gejmerski komp ad 2) grafička geTforce ( ) serija 7 je ok, bit će ti dovoljna neko vrijeme (ja imam seriju 6 pa mi je ok)ad 3) processor je osrednji, dovoljan za normalno korištenje kompa komp će ti izdržat 3 godine i onda će bit preslab za bilošto osim čitanja vijesti na internetu zbog: ad 1) takav ja imam na moru i to je još overclockan pa nemrem s njim već sad niš ad 2) vjerujem da kupuješ radi interneta komp a ne radi igranja ad 3) kak je krenulo s tim internetom uskoro će i animacije bit velike po gigabajt pa ti neće bit dovoljna ovakva konfa uživaj ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.

) serija 7 je ok, bit će ti dovoljna neko vrijeme (ja imam seriju 6 pa mi je ok)