| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi konfiguracija koju nikad nebi izabrao u Tehnologija i Tehnika forumu; CPU 4 3,0Ghz HT Prescott, motherboard:Asus P4P800 SE, GPU:GeForce FX 5900xt, soundcard:Creative Labs Audigy1, te ekrana ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | konfiguracija koju nikad nebi izabrao CPU 4 3,0Ghz HT Prescott, motherboard:Asus P4P800 SE,GPU:GeForce FX 5900xt, soundcard:Creative Labs Audigy1, te ekrana Sony SDM HX74 i aDSL-a 512/128 ![]()
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
: ![]()
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gamer Guru | Ne preporucam vam tu konfu. Nisam ni ja zadovoljan. Uzeti cu sada nesto bolje za grafu stavljam GeForce 7800GTX 512MB (ne cu SLI jer je i tako masina) maticna Asus P5LD2, zvucna Creative Labs X-Fi Fatality i 2gige Kingmaxove memorije. HDD cu zadrzati stari + jos novi od 240GB (dvoumim izmedju WesternDigital-a i Seagate-a). Neznam jos za proc to mi se tesko odluciti...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Citat:
daj samo reci di si ju našo pošto je nema u prodaji čak ni u americi ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Photoshop freak | ![]() e Slider ... ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura Zadnji Uredio fL/.\Sh : 14-01-06 u 10:55. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-08-05 Lokacija: Osijek
Poruka: 107
![]() | Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: izabrao, koju, konfiguracija, nebi, nikad |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |