| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kopiranje DVD-a u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo, imam jedan problem. Evo, prvi puta sam išao kopirati DVD. Prije ako sam pržio dvd-e, onda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Kopiranje DVD-a Evo, imam jedan problem. Evo, prvi puta sam išao kopirati DVD. Prije ako sam pržio dvd-e, onda je to bilo snimanje muzike s kompa, a sada sam išao u Neru na Copy jer sam trebao presnimiti jednu utakmicu koju mi je posudio jedan lik na DVD-u. I kopiram DVD i vidim da mi je kopirao samo one Fileove (valjda) koje vidim kada otvorim dvd, a samu utakmicu uopće nisam uspio pokrenuti. Šta to je
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kopiranje DVD-a Pa jel imaš PowerDVD ili neki program za gledanje DVD-a? On ti pokrene sve te fajlove u jednu cjelinu i onda gledaš
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: Kopiranje DVD-a Ne samo to, nego znaš ono kada vidiš na pozadini DVD-a ili cd-a kolko ti je prostora snimljeno (onaj krug, ma znaš na šta mislim). E na ovom dvd-u kojeg sam kopiro, taj krug je skoro do kraja, a na ovom na kojeg sam kopiro, krug je do pola.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Kopiranje DVD-a Citat:
mmmNemam pojma šta bi moglo bit. Inače nemoj takve stvari (filmove) kopirat s nerom. Uzmi si DVDshrink, tamo lijepo vidiš šta ćeš sve kopirat, možeš izbacit neke dijelove i to... A za ovo tvoje stvarno nemam pojma. mmm
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kopiranje DVD-a kak uspiješ npr. iz videoteke film od 8GB spržit na 4,7G GB s Nerom mmm Otkad to Nero može?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kopiranje DVD-a No, to ti je i DVDshrink samo što DVDshrink ima integrirani program za prženje pa ne moraš u Nero.
| | |
![]() |
| Tagovi: dvda, kopiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| DVD -> DivX (DvD Decrypter & AutoGK) | BoBo | Računala | 15 | 02-10-06 18:10 |
| Sve za prženje DVD-a | Johnie-Bravo | Računala | 3 | 16-01-06 09:11 |
| Dva DVD filma na jedan DVD | ivanusic | Računala | 1 | 01-12-05 09:28 |
| spajanje dvd rw, dvd i hdd | SoGood | Računala | 2 | 10-11-05 07:28 |
| DVD pržilica (problem) | Johnie-Bravo | Računala | 4 | 21-10-05 21:34 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:50.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje 

mmm