| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kopiranje DVD-a u Tehnologija i Tehnika forumu; Skini negdje nekakav DVDShrink, DVD Shrink DVDShrink is a free software to backup DVD disks. You can use this software ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Re: Kopiranje DVD-a Skini negdje nekakav DVDShrink, DVD Shrink DVDShrink is a free software to backup DVD disks. You can use this software in conjunction with DVD burning software of your choice, to make a backup copy of any DVD video disk. Built-In DVD-Ripping and it can burn if you have Nero installed. DVD Shrink is no longer updated. http://fileforum.betanews.com/detail/DVD_Shrink/1050004458/1 pa si pročitaj uputstva... http://www.videohelp.com/dvdbackup#6;30 PS ima i boljih programa ali nisu free.. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Kopiranje DVD-a Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #13 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Re: Kopiranje DVD-a Citat:
Ali za bazično kopiranje, a s obzirom da je free je zakon!!! | ||
| | |
| | #15 (permalink) | ||
| V.I.P. Član | Re: Kopiranje DVD-a Citat:
Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | ||
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-03-07 Godina: 22
Poruka: 1
![]() | Re: Kopiranje DVD-a Citat:
| |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-05-07 Godina: 16
Poruka: 33
![]() | Re: Kopiranje DVD-a dakle zanima me ovako okusavam sprzit film Epic movie(iz videoteke),a film ima zastitu.probao sam prvo dvd decrypter, pa sam mislio ondda smanjit kvalitetu i prebacit na normalan dvd(preko dvd shrinka)...kad sam poceo przit na hard preko decrypt.,nije mi htio "probit"neke fileove...morao sam preskociti neke fileove i nasstaviti dalje sa przenjem....sad ne znam dal ce mi se sve sprzit ili ne.(przenje u tijeku) |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvda, kopiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| DVD -> DivX (DvD Decrypter & AutoGK) | BoBo | Računala | 15 | 02-10-06 18:10 |
| Sve za prženje DVD-a | Johnie-Bravo | Računala | 3 | 16-01-06 09:11 |
| Dva DVD filma na jedan DVD | ivanusic | Računala | 1 | 01-12-05 09:28 |
| spajanje dvd rw, dvd i hdd | SoGood | Računala | 2 | 10-11-05 07:28 |
| DVD pržilica (problem) | Johnie-Bravo | Računala | 4 | 21-10-05 21:34 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.

okusavam sprzit film Epic movie(iz videoteke),a film ima zastitu.probao sam prvo dvd decrypter, pa sam mislio ondda smanjit kvalitetu i prebacit na normalan dvd(preko dvd shrinka)...kad sam poceo przit na hard preko decrypt.,nije mi htio "probit"neke fileove...morao sam preskociti neke fileove i nasstaviti dalje sa przenjem....sad ne znam dal ce mi se sve sprzit ili ne.(przenje u tijeku)