Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Kopiranje originalnih filmova s DVD-a u Tehnologija i Tehnika forumu; Nisam se nikad do sad s tim bavio pa ne kužim baš najbolje što mi je sve potrebno da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-01-06, 10:47   #1 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,899
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Kopiranje originalnih filmova s DVD-a

Nisam se nikad do sad s tim bavio pa ne kužim baš najbolje što mi je sve potrebno da bi skopirao originalni film s dvd-a koji ima zaštite?
Npr. imam originalne Gospodare prstenova i trebao bi napraviti par kopija tih filmova al neznam kako. Probao sam samo s Nerom al neće jer film ima zaštite.
Jel mi je potrebno skinuti sve ove programe iz http://www.croportal.net/forum/t5281...enje-dvda.html
ili mi je dovoljan samo DVD Shrink http://www.croportal.net/forum/t6922-dvd-shrink.html pa u kombinaciji s Nerom da spžim?
Ako ikako može ja bi da mi sve smjesti na jedan dvd a ne na dva.
Koji su programi dobri ovak za početnika u tome kao što sam ja?
Stvarno trebam savjete, hvala
Naravno podrazumjeva se da imam dvd pržilicu da nebi netko napisao da mi je to potrebno

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-01-06, 11:18   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Dovoljni su ti je DVD Shrink i DVD Decrypter i možeš sve presnimit

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-01-06, 12:02   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-05-05
Poruka: 60
svabo_ng je zabranio reputaciju
Možeš i samo DVD Shrinkom uz AnyDVD u tray-u.
svabo_ng je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-06, 13:41   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,450
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic
Dovoljan ti je samo dvd shrink i po potrebi Nero, možeš stavit dva filma na dvd, ali onda prije micanja zaštite (kopiranja filma na disk) u shrinku staviš konačnu veličinu filma 2,2 GB (ili još manju vrijednost), ali onda automatski malo gubiš na kvaliteti slike, kad shrink završi s poslom, isto to napraviš sa drugim filmom, i na kraju klikneš u shrinku na re-author, i staviš oba dva filma tam. Samo je onda problemčić kaj ti ta dva filma idu jedan za drugim (nisu podjeljeni), ali to možeš sredit sa nekim dvd authoring programom, tak kaj složiš neki jednostavan meni, sad kad sam sve to napisao, ipak pomeni bi bilo bolje da stavljaš 1 film na 1 dvd, tak ti se ne gubi kvaliteta, nemaš tolko zajebancije, a ni dvd-i nisu skupi.
Odgovori sa citatom
Star 23-01-06, 14:09   #5 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Vodoinstalater

Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
Vodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono nešto
Imaš i program CLONE DVD automatski skida zaštitu!
Odgovori sa citatom
Star 23-01-06, 18:18   #6 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
DVD Shrink ima u sebi mogućnost DVD authoringa. Tamo izbaciš sve nepotrebne stvari. Imaš npr. običan zvuk i 5.1 zvuk. Izbaciš ono koje ti ne treba. Dodatne scene, strane titlove i sve što smatraš viškom i onda se gubitak kvalitete uopće ne primjeti.

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-06, 18:18   #7 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,899
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Hvala svima
Evo DVD Shrink šljaka ok al izgleda da mi je original disk oštećen ili mi laser slabije čita , svako malo izbacuje grešku da nemože očitat i prekine enkoding

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-06, 18:19   #8 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,450
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic
Citat:
Pravi autor: Gogy
DVD Shrink ima u sebi mogućnost DVD authoringa. Tamo izbaciš sve nepotrebne stvari. Imaš npr. običan zvuk i 5.1 zvuk. Izbaciš ono koje ti ne treba. Dodatne scene, strane titlove i sve što smatraš viškom i onda se gubitak kvalitete uopće ne primjeti.
Da, može i tak ak mu dodaci nisu važni
Odgovori sa citatom
Star 11-02-06, 23:56   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-12-05
Godina: 36
Poruka: 94
jurasx75 se izdvaja iz masejurasx75 se izdvaja iz masejurasx75 se izdvaja iz mase
Re: Kopiranje originalnih filmova s DVD-a

U zadnje vrijeme DVDFab Decrypter mi se pokazao kao bolje rješenje za ripanje DVD-a nego DVD Decrypter.

Jedan dosta "mastan" i izgreben DVD, DVD Decrypter nikako nije htio pročitati, no sa DVDFab Decrypter-om je prošlo.

http://www.dvdidle.com/free.htm
jurasx75 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 16:55   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-12-06
Poruka: 83
Ozzmosis se izdvaja iz mase
Re: Kopiranje originalnih filmova s DVD-a

ja preporucujem DVD shrink ili AnyDVD. Potrazi na googleu. U moje vrijeme smo svi koristili google, a danas mladi sve zele na zlatnom pladnju.
Ozzmosis je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dvda, filmova, kopiranje, originalnih

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Sve za prženje DVD-a Johnie-Bravo Računala 3 16-01-06 09:11

Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108