| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kopiranje originalnih filmova s DVD-a u Tehnologija i Tehnika forumu; Nisam se nikad do sad s tim bavio pa ne kužim baš najbolje što mi je sve potrebno da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Veteran | Kopiranje originalnih filmova s DVD-a Nisam se nikad do sad s tim bavio pa ne kužim baš najbolje što mi je sve potrebno da bi skopirao originalni film s dvd-a koji ima zaštite? Npr. imam originalne Gospodare prstenova i trebao bi napraviti par kopija tih filmova al neznam kako. Probao sam samo s Nerom al neće jer film ima zaštite. Jel mi je potrebno skinuti sve ove programe iz http://www.croportal.net/forum/t5281...enje-dvda.html ili mi je dovoljan samo DVD Shrink http://www.croportal.net/forum/t6922-dvd-shrink.html pa u kombinaciji s Nerom da spžim? Ako ikako može ja bi da mi sve smjesti na jedan dvd a ne na dva. Koji su programi dobri ovak za početnika u tome kao što sam ja? Stvarno trebam savjete, hvala Naravno podrazumjeva se da imam dvd pržilicu da nebi netko napisao da mi je to potrebno ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Dovoljni su ti je DVD Shrink i DVD Decrypter i možeš sve presnimit
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Dovoljan ti je samo dvd shrink i po potrebi Nero, možeš stavit dva filma na dvd, ali onda prije micanja zaštite (kopiranja filma na disk) u shrinku staviš konačnu veličinu filma 2,2 GB (ili još manju vrijednost), ali onda automatski malo gubiš na kvaliteti slike, kad shrink završi s poslom, isto to napraviš sa drugim filmom, i na kraju klikneš u shrinku na re-author, i staviš oba dva filma tam. Samo je onda problemčić kaj ti ta dva filma idu jedan za drugim (nisu podjeljeni), ali to možeš sredit sa nekim dvd authoring programom, tak kaj složiš neki jednostavan meni, sad kad sam sve to napisao, ipak pomeni bi bilo bolje da stavljaš 1 film na 1 dvd, tak ti se ne gubi kvaliteta, nemaš tolko zajebancije, a ni dvd-i nisu skupi. ![]()
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | DVD Shrink ima u sebi mogućnost DVD authoringa. Tamo izbaciš sve nepotrebne stvari. Imaš npr. običan zvuk i 5.1 zvuk. Izbaciš ono koje ti ne treba. Dodatne scene, strane titlove i sve što smatraš viškom i onda se gubitak kvalitete uopće ne primjeti.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Hvala svima Evo DVD Shrink šljaka ok al izgleda da mi je original disk oštećen ili mi laser slabije čita , svako malo izbacuje grešku da nemože očitat i prekine enkoding ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-05 Godina: 36
Poruka: 94
![]() ![]() ![]() | Re: Kopiranje originalnih filmova s DVD-a U zadnje vrijeme DVDFab Decrypter mi se pokazao kao bolje rješenje za ripanje DVD-a nego DVD Decrypter. Jedan dosta "mastan" i izgreben DVD, DVD Decrypter nikako nije htio pročitati, no sa DVDFab Decrypter-om je prošlo. http://www.dvdidle.com/free.htm |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvda, filmova, kopiranje, originalnih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Sve za prženje DVD-a | Johnie-Bravo | Računala | 3 | 16-01-06 09:11 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.