| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kupnja laptopa u Tehnologija i Tehnika forumu; Kupujem laptop do 6500 kn, može i +/- 200 kn ali maksimalmo! Po mogućnosti sa win XP om. I dali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Kupnja laptopa Čitao sam u bugu neki test laptopa do 7000 kn uglavnom njihova preporuka je lenovo 3000 N100 TY0FSCD i to su birali itmeđu 27 laptopa Inače dođe ti 6199 kn
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-08
Poruka: 61
![]() | Re: Kupnja laptopa ti možeš uzet ovo: Superbit d.o.o. - LENOVO 3000 N100 p/n TY0FSCD i nadogradit 1gb meme. a može i ovo: Superbit d.o.o. - HP 6710B - GR838ES bolji procesor,veči hard,ali nešto manja kvaliteta izrade odlenova. Ovaj hp je pravi odabir ako tražiš poslovni laptop je je brz i ima dosta veliki hard,ali loša grafika.i samo nadogradit 1gb meme(150kn). |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-08
Poruka: 61
![]() | Re: Kupnja laptopa Ja nebi acer jer se grije(više od lenova i toshibe),rađe core 2 duo procesor,disk je 100% 4200rpm-a i to je jako loše,a sa 8600 se ovako ili onako neš naigrat... i da,acer nije kvalitetan ko lenovo i to je nedostatak. Zadnji Uredio daidza : 09-01-08 u 17:21. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupnja laptopa Za što ćeš koristiti laptop?? Jel bi htio da ima kameru?? Za tu lovu ovak odokativno: Asus F5V-AP065. Ja lenovo ne pušim, pod broj 1 strašno su gadni i dizajn i korišteni materijali... ja ga ne bi pred drugima otvarao... ali s druge strane kvalitetna je izrada... ipak... garancija samo 1 god... banana... treba doplatiti za više... s druge strane tu je Asus, s njim ćeš dobiti miš i torbu, dvije godine garancije... za istu lovu nešto malo niže performanse (ali ni to nije pravilo, ovisi o modelu)...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- Zadnji Uredio _Aris_ : 09-01-08 u 21:01. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 460
![]() | Re: Kupnja laptopa Ja sam bas prije 5 dana kupia HP 6715b, procesor:AMD Turion 64x2 dual core t-58 2 GB rama (ovo je nadogradjeno) ![]() do 512 MB graficka (ATI Radeon X1250 integrirana), Zaslon:15,4" Bluetooth DVD RW Čitač kartica Free DOS (znaci bez OS-a) +HP torba Jedino sta mu nedostaje je brzina (1,9) ali i to je pristojno za laptop. Za gotovinu u Ve-milu ukljucujuci onaj nadogradjeni gigabajt 5150 kn, s tim da moras driver od graficke skinit sa HP-ove sluzbene stranice. Ja sam sebi stavia Vistu Ultimate i ukupno sam sa laptopom i sa OS-om prizadovoljan, a ni cijena nije prevelika. O dizajnu se kod HP-a ne triba ni govorit- sve 5 ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupnja laptopa @Splitska, koliki je disk??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: kupnja, laptop |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:35.