| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kupnja laptopa u Tehnologija i Tehnika forumu; Opis proizvoda Samo da dodam da ja imam acera godinu i pol i da nikad nikakvih problema nisam imao, radi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kupnja laptopa Opis proizvoda Samo da dodam da ja imam acera godinu i pol i da nikad nikakvih problema nisam imao, radi i po desetak sati u komadu.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 10-01-08 u 11:30. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kupnja laptopa Odluku moraš donijeti sam, mi ti možemo prenijeti naša iskustva i saznanja. Evo sad sam bio u Ve-milu pa ponudu za gore navedeni HP za svog nećaka Marka. Zato sam i imao link pri ruci. I on je tražio, tražio i sad mu se više nije dalo čekati da nakupi još lowe pa se odlučio za ovaj HP kao najisplativiju kupnju (dobit će ga bez PDV-a). Ja ti za acera ne mogu napisati da se kvari, da šteka il bilo što drugo kad nije tako (Aspire 5601AWLMi) i vrtio je dosta igara bez problema. Tvoje pare, tvoje potrebe - ti odlučuješ. I da ti mi napišemo bilo što nije ti nikakva garancija da nećeš naletjeti na loš proizvod.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 645
![]() | On ima 1 GB HDD, a ja sam doda jos 1 za oko 270 kn. Citat:
![]() Zadnji Uredio daidza : 10-01-08 u 19:00. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-08
Poruka: 61
![]() | Re: Kupnja laptopa ja bi za te pare koliko je koštao lap splitske rađe uzeo: OPTIMUM Online (powered by Optimum računala d.o.o.) i nadogradio još 1gb meme pa bi došlo oko 5150kn... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 645
![]() | Re: Kupnja laptopa Pa i nije neka razlika, samo sta ovaj na linku asusov ima vga kameru,moj ima 1,9 ovaj ima 1,86 brzinu.Cijene su tu negdi tako da...a i HP mi je nekako drazi i po dizajnu, a i prije mi se pokaza odlican jer mi prijatelj ima vec odavno HP-ov laptop. Samo garancija je tek 1 godinu za ovaj moj, a nisam ubra koliko je za ovoga na linku. Samo ja uvik kazen, jebes aparat kojemu triba garancija od 3 godine ![]() ![]() ![]() ![]() Salim se naravno! ![]() EDIT: Evo link od mog HP-a: Vemil d.o.o. - Cjenik ovaj prvi je moj.Gotovina 4899 kn + 275 kn jos jedna giga memorije= 5174 kn ukupno. Zadnji Uredio Splitskadica : 10-01-08 u 15:41. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-08
Poruka: 61
![]() | Re: Kupnja laptopa pustijo bi ja sad to ali reklla si da je sad amd bolji od intela????????? ![]() Amd nikako nije bolji od intel(u današnje vrijeme naravno),intel ima često na scojim procesorima više cache-a,to je prva prednost,intel je hladniji,i to je bolje za OC,to je druga prednost,intel ima bolje performanse,i to je treča prednost. jedina prednost amd je što je jeftiniji a ne toliko lošiji. Naravno govorim za stolna računala. A također i u laptopima je core 2 duo i core duo tehnologija bolja od turiona. samo da napravim primjer da je u stolnom računalu intel c2d na 2.66ghz brži od amd na 3ghz,tako da... ![]() ![]() Ali ipak sad pustimo to,očito je da si ti amd fan a ja intel fan pa... ![]() svejedno ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: kupnja, laptop |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:01.