Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Kupnja laptopa u Tehnologija i Tehnika forumu; Opis proizvoda Samo da dodam da ja imam acera godinu i pol i da nikad nikakvih problema nisam imao, radi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-01-08, 11:28   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,314
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Kupnja laptopa

Opis proizvoda

Samo da dodam da ja imam acera godinu i pol i da nikad nikakvih problema nisam imao, radi i po desetak sati u komadu.

Zadnji Uredio anthlon : 10-01-08 u 11:30.
anthlon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 12:13   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 19
Poruka: 30
mrc_marko se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mrc_marko Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrc_marko

I kak da ja sad na kraju znam kaj da kupim?

Neko kaže da Acer nicu dobri, kolega Anthlon potvrđuje suprotno! Sad na kraju ubiti ništa neznam.

Molim vas....HELP!!!!
mrc_marko je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 13:31   #13 (permalink)
Akademik Foruma

anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Odluku moraš donijeti sam, mi ti možemo prenijeti naša iskustva i saznanja.

Evo sad sam bio u Ve-milu pa ponudu za gore navedeni HP za svog nećaka Marka. Zato sam i imao link pri ruci.
I on je tražio, tražio i sad mu se više nije dalo čekati da nakupi još lowe pa se odlučio za ovaj HP kao najisplativiju kupnju (dobit će ga bez PDV-a).

Ja ti za acera ne mogu napisati da se kvari, da šteka il bilo što drugo kad nije tako (Aspire 5601AWLMi) i vrtio je dosta igara bez problema.

Tvoje pare, tvoje potrebe - ti odlučuješ.

I da ti mi napišemo bilo što nije ti nikakva garancija da nećeš naletjeti na loš proizvod.
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 15:04   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika Splitskadica

Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 645
Splitskadica se izdvaja iz mase
On ima 1 GB HDD, a ja sam doda jos 1 za oko 270 kn.

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Odluku moraš donijeti sam, mi ti možemo prenijeti naša iskustva i saznanja.

Evo sad sam bio u Ve-milu pa ponudu za gore navedeni HP za svog nećaka Marka. Zato sam i imao link pri ruci.
I on je tražio, tražio i sad mu se više nije dalo čekati da nakupi još lowe pa se odlučio za ovaj HP kao najisplativiju kupnju (dobit će ga bez PDV-a).

Ja ti za acera ne mogu napisati da se kvari, da šteka il bilo što drugo kad nije tako (Aspire 5601AWLMi) i vrtio je dosta igara bez problema.

Tvoje pare, tvoje potrebe - ti odlučuješ.

I da ti mi napišemo bilo što nije ti nikakva garancija da nećeš naletjeti na loš proizvod.
Tako je.

Zadnji Uredio daidza : 10-01-08 u 19:00.
Splitskadica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 15:11   #15 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-01-08
Poruka: 61
core2 man se izdvaja iz mase

ja bi za te pare koliko je koštao lap splitske rađe uzeo:
OPTIMUM Online (powered by Optimum računala d.o.o.)
i nadogradio još 1gb meme pa bi došlo oko 5150kn...
core2 man je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 15:19   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Piše na Opisu proizvoda da su 2Gb RAM memorije. Vidi na linku gore i s PDV-om je 5199 kn.
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 15:32   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Pa i nije neka razlika, samo sta ovaj na linku asusov ima vga kameru,moj ima 1,9 ovaj ima 1,86 brzinu.Cijene su tu negdi tako da...a i HP mi je nekako drazi i po dizajnu, a i prije mi se pokaza odlican jer mi prijatelj ima vec odavno HP-ov laptop.
Samo garancija je tek 1 godinu za ovaj moj, a nisam ubra koliko je za ovoga na linku.
Samo ja uvik kazen, jebes aparat kojemu triba garancija od 3 godine
Salim se naravno!

EDIT: Evo link od mog HP-a:
Vemil d.o.o. - Cjenik

ovaj prvi je moj.Gotovina 4899 kn + 275 kn jos jedna giga memorije= 5174 kn ukupno.

Zadnji Uredio Splitskadica : 10-01-08 u 15:41.
Splitskadica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 17:59   #18 (permalink)
Starter

da,i tvoj hp je dobar,ali nije isto dali je intel 1.9ghz ili amd 1.9ghz-a.
Ma dobro pustimo to sad na miru...
core2 man je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 18:59   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: core2 man Pogledaj Poruke
da,i tvoj hp je dobar,ali nije isto dali je intel 1.9ghz ili amd 1.9ghz-a.
Ma dobro pustimo to sad na miru...
Po meni je amd jos i bolji...ali kako sam kazes pustimo to sad
Splitskadica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 21:25   #20 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Splitskadica Pogledaj Poruke
Po meni je amd jos i bolji...ali kako sam kazes pustimo to sad
pustijo bi ja sad to ali reklla si da je sad amd bolji od intela?????????
Amd nikako nije bolji od intel(u današnje vrijeme naravno),intel ima često na scojim procesorima više cache-a,to je prva prednost,intel je hladniji,i to je bolje za OC,to je druga prednost,intel ima bolje performanse,i to je treča prednost.
jedina prednost amd je što je jeftiniji a ne toliko lošiji.
Naravno govorim za stolna računala.
A također i u laptopima je core 2 duo i core duo tehnologija bolja od turiona.
samo da napravim primjer da je u stolnom računalu intel c2d na 2.66ghz brži od amd na 3ghz,tako da...

Ali ipak sad pustimo to,očito je da si ti amd fan a ja intel fan pa...

svejedno
core2 man je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kupnja, laptop

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111