| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi kupujem laptop u Tehnologija i Tehnika forumu; bok ljudi, evo napokon su mi odlucili starci kupiti laptop, napokon cu se rijesiti ove stare kante nego, rekli su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 46
![]() | kupujem laptop bok ljudi, evo napokon su mi odlucili starci kupiti laptop, napokon cu se rijesiti ove stare kante ![]() nego, rekli su da ne probijem magicnu crtu od 5000 kn. e,sad ja ne znam kako se cijene krecu niti koji su laptopi trenutno dobri- mozda hp, ibm??? ako netko ima neki prijedlog ili posjeduje neki dobar laptop, bila bih jaaaako zahvalna da mi odgovori.. puno hvala i naprijed Vatreni ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 881
![]() | Re: kupujem laptop Ovako marka i više nije tolko upitna bar po mom mišljenju,ja iman acera za kojeg kažu da je slabije kvalitete od hp-a a frend koji ima hp ima je već nekih problema sa njim a moj radi savršeno. Ako si u mogučnosti da sama ili da ti neko drugi instalira windowse probaj nać nešto bez OS ili sa linux-om jer je onda puno jeftiniji,ako ima windowse dobiješ neku vistu basic,a odma je skuplji i 1000kn Ako nemaš namjeru sad neke super zahtjevne igrice igrat u tom cjeneovom rangu mogu se kupit jako dobri laptopi I obavezno pretraži sve cjenike i pogledaj u više dućana nemoj odma kupit prvo što naleti Zadnji Uredio ris mb : 14-06-08 u 10:01. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 46
![]() | Re: kupujem laptop hvala ti puno na odgovoru,.. ![]() ako budes imao vremena, jel ovaj ok? KupiProdaj! - Oglasnik: Informatika Procesor: AMD Turion 64 X2 TL-52 1.60 GHz (1 MB cache) - Zaslon: 15" XGA TFT 1024 x 768 to mi je savjetovao jedan frend.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kupujem laptop ja ne bi isa na opciju AMD procesora jer svi od kolega koji ga imaju takodjer imaju problema s ucestalim gasenjem po ljeti kad su vece temperature... Intel je bolji. a sad ja imam toshibu i vise sam nego zadovoljan, imas najduzu garanciju i mozes ju jos prodziti uz nadoplatu, a sto se tice toga da ne probijas cijenu od 5000 to ovisi o onome za sto ti treba laptop, u svakom pogledu preko 7 ti se najvjerojatnije ne isplati ici, a sad ovisi o tome koliko mozes i imas ![]() sretno s kupovinom
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 881
![]() | Re: kupujem laptop Ćekaj što ti misliš polovnoga kupit ili? AMD se neće pregrijavat ako ga ne clocka nešto,iako meni cimer ima 1,9 AMD turion i clockan je na 2,5 i radi bez problema skinia je komad plastike one ispod i laptop stoji na improviziranom postolju da može povuć više zraka i sve ok.Iako intel je bolji ali i skuplji. Što imaš namjeru sa laptopom ako oćeš neke najnovije igrice igrat sa super zahtjevnom grafikom to ti neće ići za tu lovu |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kupujem laptop Ja također sada kupujem za fakulet, ali imam završeno Servisersku školu tako da ne gledam toliko marku već karakteristike, taman sam pričao sa starcima, meni treba na laptopu Word, Excel, Internet, Winamp ( i pjesme ) i Pro Evolution Soccer, tako da sve to ne zahtjeva puno kerefeka, ali možeš zaboraviti na COD 4, Far Cry i slično ako kupuješ ispod 5000...što sam vidio za Acer, sestra mi ga ima, i nije se nijednom pokvario, odlična marka... Uglavnom, ja sam rekao da ću gledati da ima dosta radne memorije, a što se tiče obične memorije, uvijek može uzeti portabilni hard disk koji uštekaš kao USB i tamo čuvaš sve najbitnije podatke da ti ne usporava laptop... Tako sam barem ja planirao...nadam se da sam ti barem malo pomogao ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-03-08 Godina: 19
Poruka: 7
![]() | Re: kupujem laptop Što se tiče kvalitete ja se nikada ne bih time zamarao,činjenica je da su IBM laptopi najkvalitetniji,u Njemačkoj i Americi su bili najzastupljeniji po firmama. Osim toga ako kupuješ nov, najčešće je grancija 1god. , a ti uvijek možeš kupiti 1god. garancije više. Ako je na laptopu već instaliran program u startu ti je dosta skuplji, preporučam ti da uzmeš neki laptop s "freedos",pa kupi program. Pogledaj na netu razliku između retail i OEM windows programa,znači maloprodajni i veleprodajni,glavna razlika je u tome da maloprodajni je duplo jeftinij i možeš ga instalirati samo na jednom računalu(windows vista home premium OEM cro-oko 850kn9....-a imaš opciju da instaliraš i ne orginal program -u svakom slučaju bolja je opcija freedos a ja prodajem stari IBM T23,dobro očuvan paako je netko dobro zainteresiran nek se javi ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kupujem laptop Ja sam prije tjedan dana kupila laptop IBM/Lenovo N200 569D808 Dual Core - cijena je na "magičnoj crti" 5000Kn. Prezadovoljna sam s njim, a i inače ima najbolje kritike od ovih jeftinijih laptopa. Kupila sam ga po preporuci i evo sad ga preporučam.
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:10.