| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi LAPTOP- CISCENJE u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako neki dan sam pio kavu nad laptopom i , ja majmun, i prolije mi se na touchpad malo.. nije puno,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 11-04-08 Godina: 22
Poruka: 167
![]() | LAPTOP- CISCENJE Ovako neki dan sam pio kavu nad laptopom i , ja majmun, i prolije mi se na touchpad malo.. nije puno,al uslo je u one tipke lijevi i desni klik.. sad ,taj dan je vec poceo ludovat. znaci strelica je sama od sebe isla di zeli,pa sam moro restartat lap, tako 2 puta.. i tipke te nisu bas radile kako treba i danas vidim da su se skorile tipke, znaci tvrde su.. sad me zanima, jel se to moze kako ocistit, il sta vec?? lap je HP compaq serija |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 172
![]() | Re: LAPTOP- CISCENJE WD-40 i onda ispušeš zrakom (imaš one bočice za kompjutere koje u sebi sadrže samo zrak...cca20kn dodje) i to je to..poslije ga malo pošpricaj sa sredstvom za čiščenje auto kokpita(al ne po tikama) da lijepo miriši i biti češ sretan i ti i tvoj komp. ![]()
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 172
![]() | Re: LAPTOP- CISCENJE ne ne tu mast nedaj bože....ako nemaš wd onda kupi za 25kn kontakt sprey(sprey za čiščenje kontakta)...možeš sa kompresorom ispuhati ali nemoj baš jako blizu sa pištoljem ići
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:21.