| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Laptop rušenje u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako, kupujem uskoro laptop za potrebe na fakultetu, i danas sam bio malo na skautiranju, i ovako glasi moje pitanja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Laptop rušenje Ovako, kupujem uskoro laptop za potrebe na fakultetu, i danas sam bio malo na skautiranju, i ovako glasi moje pitanja ovima koji ga već imaju : Jel sve instalirano na računalu ( mislim na matičnu, grafičku, i sl. ) morate ponovno instalirati kada rušite Windows ili ga Windows automatski očitava i instalira? I jel imate kakve savjete da pazim pri kupnju...za sada gledam Toshiba naki sa 3 GB Rama i 160 GB Hard Disk... Uz to ima neki HP, 2 GB Rama i 250 GB Hard Disk...tako da sam dosta neodlučan jer čujem da je Toshiba zakon...a oba imaju Intel Core Duo... Ali najbitnije mi je uostalom ovo pitanje što se tiče instalacije... Unaprijed hvala... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye | Re: Laptop rušenje s toshibom dobije back up disk kojim ako formatiras opet nanovo podizes windowse ima nekoliko koraka sve vrlo lako driveri i sve se instalira tako da nemas komplikacije ![]() ako je s windowsima, a toshibe su sve onda ti je to tako, jer su windowsi na skrivenoj particiji i s cdom se bootaju ![]() i da toshiba su odlicni laptopi, moj ima 2 god radi po 15-ak sat dnevno i igre i sve i super je ![]() za HP neznam, ovo znam iz prve ruke ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am Zadnji Uredio Sahataba : 28-06-08 u 19:45. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Laptop rušenje Pa da, čuo sam da Toshiba sada jedna od najjačih firmi na tržištu laptopa...pa i mislio sam da je tako nekako što se tiče drivera, ili tako ili da skinem s neta pa na CD tako da kada srušim samo instaliram sve s tog CD-a, kao i D-Link, printer i slično... Ma de, jedva čekam da ga uzmem u ruke ![]() EDIT : I da...nije mi jasno zašto imaju sad ti njihovi novi laptopi naziv Satelite...to tek tako...ili ima neki razlog? Zadnji Uredio Supremeus : 28-06-08 u 19:54. |
| | |
![]() |
« www.amis.hr - flat rate + telefonski priključak za 152 kn ???
|
What is the Value of Your Website? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:55.