| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi laptopom na internet.. u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav,malena mi studira u Zagrebu,u garsonjeri koju ima u najmu ne postoji fiksni telefon,istalacija...Postoji li sanse ,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-01-07
Poruka: 16
![]() | laptopom na internet.. Pozdrav,malena mi studira u Zagrebu,u garsonjeri koju ima u najmu ne postoji fiksni telefon,istalacija...Postoji li sanse ,nacin da se spoji na internet,postoji neka bezicna mreza ili nema je druge uvest liniju sa DSL? hvala unaprijed.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 658
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: laptopom na internet.. postoji web 'n walk al to je dosta skupo koliko sam cula... to nudi t-com a ako u lapu ima ugradjen wireless (to imaju svi noviji lapovi) more krasti susjedima vezu ![]()
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: laptopom na internet.. Evo ja sam uzo t-comov webnwalk 500mb paket 100kn mjesečno i god dana ugovor, al eto odma sam danas zazno da vip nudi duplo jeftiniji s popustom 50% za studente, jebiga ja sam to tek čuo kad sam ovaj već uzo.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter | Re: laptopom na internet.. Citat:
Logično bi mi bilo da i u Zagrebu ima bar nekoliko Wireless providera, mislim da je to nekako najpovoljnije rješenje za nju. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: internet, laptop |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:37.