| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi LCD monitor u Tehnologija i Tehnika forumu; Htio bih kupit LCD monitor, ali nemam pojma o tom, pa me zanima na što moram pripazit (ili obratit paž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | LCD monitor Htio bih kupit LCD monitor, ali nemam pojma o tom, pa me zanima na što moram pripazit (ili obratit pažnju) prilikom kupnje! Isto tako me zanima koji bi mi preporučili pod uvjetom da se cijena kreće između 1 500 i 2 500 kuna. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: LCD monitor Ja bi ti preporucio manji i 700kn jeftiniji Samsung 931BW, slicnoga dizajna i istih karakteristika, mislim da se razlika od 700 kn ne isplati zbog jednog incha. ako si spreman izdvojiti koju stoticu vise, onda ovaj Samsung 960BG ima stvarno jedinstvene performanse i ovaj novi sustav reflektirajuceg ekrana daje nevjerovatnu sliku, to trebas vidjeti, malo se dizajneri bune zbog preživih boja, ali ako ga neces koristiti u svrhu profesionalnog dizajna, ovo je stvarno dobar odabir... btw. nemoj da ti karakteristike budu na prvom mjestu, moras pogledati monitor u akciji da bi znao sto nudi, toliko je proizvoda koji se hvale sa odzivom od 2ms, a razlika 2 ili 6 je nezamjetna u vecini situacija i na to gledas ako ces monitor koristiti za gaming, tu takodjer ide kontrast i dinamickii kontrast je pozeljna stvar. ako radis sa vise aplickacija i uredske poslove wide screen je odlican izbor, takodjer pivot puno pomaze u tome. Ja imam Samsung 191T star divje godine. T serija je serija profesionalnih monitora, ali recimo moj ima 25ms odziv, ali se kladm da je za rad u programima i sa aplikacijama, dugotrajno buljenje u monitor i sl. tri put bolji od vecine monitora koji su sad na trzistu.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. Zadnji Uredio _Aris_ : 20-05-07 u 18:22. |
| | |
![]() |
| Tagovi: lcd, lcd monitor, monitor, racunala |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:33.