Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

Lexmark x204n

Raspravljate o temi Lexmark x204n u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Imam jedan problemčić sa ovin skenrom printerom faxom sve u jednom. instalira san ga ima par dana i sada kad ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika doda19
    Datum registracije
    23-11-08
    Starost
    23
    Poruka
    203
    Liked
    0 times

Question Lexmark x204n

Imam jedan problemčić sa ovin skenrom printerom faxom sve u jednom. instalira san ga ima par dana i sada kad zelim isprintat neku sliku ili nesto sve mi printa u crnoj boji. Sad neznam jel problem u tome sta su mi ga isporucili sa tonerom samo u crnoj boji ili nesto drugo? Stvarno mi nije jasno. Gleda san po ovome prirucniku od njega nigdi se ne spominje vrsta tonera koja je tvornicki u njemu.
    Pa ako moze mala pomoć?!
    Zahvaljivan unaprid.

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

Re: Lexmark x204n

jesi siguran da ti nije u opcijama postavljeno na grayscale?
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Datum registracije
    23-11-08
    Starost
    23
    Poruka
    203
    Liked
    0 times

E sad u opcijama na kompu nije! Jedino ako nije u njegovome meniju (Ima neki mali ekran na njemu). A jel moguce da san toner kad san ga otvara izlozija svitlu pa da mi je zbog toga? Nisan ga izlozija suncu nego samo sobnoj žarulji.

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

evo, iz puste znatiželje sam upisao model printera u gugl i vidi šta čiko kaže:

Lexmark X204N Monochrome Laser Multifunction Printer Copier Scanner Fax

na svakom linku prijatelju!!

slijedeći put probaj i ti, nije teško
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Datum registracije
    23-11-08
    Starost
    23
    Poruka
    203
    Liked
    0 times

Monochrome znaci da ispisuje samo u jednoj boji tj. u nijansama jedne boje. Sad me zanima jel moguce da kupim toner za njega sa svim bojama ili je on rad iskjucivo na jednu?
    Sry sta pitam ali nisan neki tehno freak

Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

postoji.

al onda dobiješ i printer uz njega!
    Zadnji Uredio raven : 10-11-09 u 07:36

Lajkaj nas na Facebooku