jesi siguran da ti nije u opcijama postavljeno na grayscale?
Raspravljate o temi Lexmark x204n u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Imam jedan problemčić sa ovin skenrom printerom faxom sve u jednom. instalira san ga ima par dana i sada kad ...
jesi siguran da ti nije u opcijama postavljeno na grayscale?
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
E sad u opcijama na kompu nije! Jedino ako nije u njegovome meniju (Ima neki mali ekran na njemu). A jel moguce da san toner kad san ga otvara izlozija svitlu pa da mi je zbog toga? Nisan ga izlozija suncu nego samo sobnoj žarulji.![]()
evo, iz puste znatiželje sam upisao model printera u gugl i vidi šta čiko kaže:
Lexmark X204N Monochrome Laser Multifunction Printer Copier Scanner Fax
na svakom linku prijatelju!!
slijedeći put probaj i ti, nije teško![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Monochrome znaci da ispisuje samo u jednoj boji tj. u nijansama jedne boje. Sad me zanima jel moguce da kupim toner za njega sa svim bojama ili je on rad iskjucivo na jednu?
Sry sta pitam ali nisan neki tehno freak![]()
postoji.
al onda dobiješ i printer uz njega!
Zadnji Uredio raven : 10-11-09 u 07:36