analogna je
i puuuno traži, možda vrijedi nekih 100 kn, možda
zapravo najbolje pogledaj u cjenik vemila ili neke slične trgovine, imaš tamo solidnu ponudu
Raspravljate o temi LIDTEK Rabljena TV Kartica:Kupiti,da ili ne? u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pozdrav dečki i curice! Želio bih kupiti rabljenu TV karticu..Je li to pametno uopće?U privitku vam prilažem nekoliko slika ove ...
analogna je
i puuuno traži, možda vrijedi nekih 100 kn, možda
zapravo najbolje pogledaj u cjenik vemila ili neke slične trgovine, imaš tamo solidnu ponudu
Zadnji Uredio daidza : 21-10-09 u 14:11
Jednom sam kupio LIDTEK i vise nikada
ne mozes nastimati zvuk i video sa scart cablom
pa sam morao koristiti antenski prikljucak sa prastarog video recordera.
Problem sam rijesio kupovinom ASUS TV CARD cijena 350kn
ja sam godinama na starom kompu imao baš tog leadteka i nikada nisam imao problema. slika nije nešto (nije ni kod ostalih) ali problema nema
zapravo mislim da ju još negdje imam doma![]()
Ljudi ali znate što je meni sinulo još. Naime budući smo utvrdili da je ova TV Kartica analogna a HRT će koliko mi je poznato još samo iduću godinu emitirati svoje programe analogno.
Kada prijeđu na digitalno emitiranje onda je meni ta kartica beskorisna osim ako ne pribavim još onaj uređaj za digitalni prijem,al to je naprosto besmisleno barem u slučaju TV kartice ako me razumijete.To je ono mislim....
Zapravo onda ta kartica definitivno ne vrijedi 100 kn.Za stotku i sitno se nabavi nova novcata i to digitalna ona najobičnija.A ja bi ovu analognu tak malo da se igram malo za početak![]()
pa sad, pitao si za ovu i za tu ti je odgovoreno
imaš i eksternih i svakakvih na tržištu pa možeš birati
a što se tiče leadteka u svoje vrijeme je ovo bila najbolja kartica na bugovom testu