| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi LIMEWIRE - odičan share program u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo, ja sam vrlo zadovoljan s ovim programom, brzi i dobri rezultati pa ako hoćete - LimeWire: The Official Site for ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | LIMEWIRE - odičan share program Evo, ja sam vrlo zadovoljan s ovim programom, brzi i dobri rezultati pa ako hoćete - LimeWire: The Official Site for the Fastest File Sharing Program on the Planet ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: LIMEWIRE - odičan share program Meni je odvratan... izbacuje katastrofalne rezultate... btw ti p2p programi su lošiji... torrenti rulaju ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned | Re: LIMEWIRE - odičan share program zadnje smeće, ne bi to stavio nikad .. imam eMule i totalno sranje je ... jedini kolko tolko koristan p2p je DC++ (ili neki klon) makar to koristim samo ak mi treba neka sitnica koje nema na torrentima ... Zadnji Uredio silence : 23-03-07 u 20:10. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: LIMEWIRE - odičan share program Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
![]() |
| Tagovi: limewire, odican, program, share |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:16.