| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi LIMEWIRE - odičan share program u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: silence p2p je totalno .. spika iz prošlog stoljeća pametni ljudi znaju čemu služe torrenti, ostali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-06-06 Godina: 27
Poruka: 53
![]() | Citat:
![]() 700Mb se priko Rapdsharea skine za 45min, a torrent?! ![]()
__________________ La mission est sacrée, tu l'exécutes jusqu'au bout dans le respect des lois, des coutumes de la guerre et des conventions internationales et, si besoin, au péril de ta vie. Pur la general Gotovina! | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Starter | Re: LIMEWIRE - odičan share program ja imam onaj limewirepro..brz je ko munja..skida pjesme ko lud..samo sto se lako virusi pokupe.ja sam nekoliko pua pokupio..a nisam pazio..sta ces..ali inace je program odlican..
__________________ ko prije umre,duže je mrtav |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: LIMEWIRE - odičan share program pa pazis sta skidas....otprilike mozes odredit kolko neka stvar treba imat megi pa onda sukladno tome i skidas....
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-10-08 Lokacija: Zagraeb-Pešča
Poruka: 118
![]() | Re: LIMEWIRE - odičan share program ja iam prob oko LimeWirea "tri" dana mu treba da sa starting connection dojde na turbo...kaj da rafim da se to ubrza a moram napomenut da nekdad ni ne dojde... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-08-07 Godina: 25
Poruka: 99
![]() | Re: LIMEWIRE - odičan share program Koristio sve što ste naveli.... Moram se složit sa silencom - torrent rules! Nađeš sve što ti srce poželi.... Jedini problem je što otkad su se ugasili podzemlje i medioteka problem je naći domaće stvari (filmove, serije). Ako netko zna za kakvo mjesto gdje toga ima - PM.
__________________ "Normal" is what everyone else is, and you are not. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-11-08
Poruka: 1
![]() | Re: LIMEWIRE - odičan share program Baš tako "Tolian Soran" slažem se
__________________ download besplatno |
| | |
![]() |
| Tagovi: limewire, odican, program, share |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |