Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Logitech Quickcam Orbit MP u Tehnologija i Tehnika forumu; I really like the new Logitech Quickcam Orbit MP - you can record videos and add live video effects and also ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-05-06, 19:51   #1 (permalink)
Photoshop freak

Datum registracije: 31-01-05
Godina: 86
Poruka: 2,081
fL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fL/.\Sh
Logitech Quickcam Orbit MP

I really like the new Logitech Quickcam Orbit MP - you can record videos and add live video effects and also use avatars. I'm going to poke around the files that they use to see if I can make my own. The camera is motorized, so it'll do face tracking too - when I get back from Interop I'll post up some projects with it once I take it apart...

A little update: I couldn't resist - the files used for the model/avatars are .LVA (avatars) and .LVF for the face accessories. Once you download them, you can rename them .zip and check out the source files used. The files appear to be JPGs, GIFs and XML docs that describe what is used, but not all the files open up. I'm guessing it might be possible to replace the ones in there and perhaps it will work. Here's how the hat works...

Link na video
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg s.JPG (12.8 KB, 7 pogleda)

Zadnji Uredio fL/.\Sh : 01-05-06 u 20:00.
fL/.\Sh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-05-06, 19:58   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Logitech Quickcam Orbit MP

JEBENO PREJEBENO

DI TO IMA ZA KUPITI
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-05-06, 19:59   #3 (permalink)
Photoshop freak

fL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznat

ahahahaa to se i ja pitam :rofl:
fL/.\Sh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-06, 20:00   #4 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

JEBOTE NE da ću kupiti nego ću garant kupiti, ako nema kod nas, neka mi šipaju iz amerike
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-06, 20:01   #5 (permalink)
Photoshop freak

:rofl::rofl::rofl: I JA!
fL/.\Sh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-06, 21:51   #6 (permalink)
Administrator

ne fakat ovo moram imati, moram, pod mus
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-06, 22:51   #7 (permalink)
Daydreamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,212
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Stvarno izgleda jebeno, ali ja san takav da bi mi to dopizdilo za tjedan dana...
Servant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-06, 22:56   #8 (permalink)
Gamer Guru

Datum registracije: 18-02-05
Godina: 18
Poruka: 1,753
daMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa

Ovoga, jel to ona kamera koja te prati; kako ti ides tako se ona okrece? Inace, jebeno je sve to, ali kao sto kaze Servant meni bi to dopizdilo i samo bi skupljala prasinu tu negdje kod ekrana...

Volkswagen Club Croatia
Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-06, 00:50   #9 (permalink)
Administrator

meni ne bi
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-06, 10:46   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 46
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Priznajem da me software oduševio, ali kad sam probala naručiti malo sam se ohladila. 130€ + carina, PDV i troškovi dostave, Tu lovu znam i svrsishodnije potrošiti. Uostalom to bi trebalo koristiti samo na skype. Pa i običnu kameru sam deinstalirala jer je radila previše prometa.

Zadnji Uredio MATILDA : 02-05-06 u 10:49.
MATILDA je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: logitech, orbit, quickcam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114