| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Logitech QuickCam Pro 9000 u Tehnologija i Tehnika forumu; zanima me da li netko ima ovu kameru i moze li mi reci sto o njoj... mislim je kupiti iako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Logitech QuickCam Pro 9000 ![]() zanima me da li netko ima ovu kameru i moze li mi reci sto o njoj... mislim je kupiti iako joj je sijena malo poveca (oko 650kn) pa ako netko ima iskustva ili moze preporuciti neku brugu bio bi zahvalan... Technical Specifications Carl Zeiss® lens Autofocus system Ultra-high resolution 2-megapixel sensor with RightLight™2 Technology Color depth: 24-bit true color Video capture: Up to 1600 x 1200 pixels (HD quality) (HD Video 960 x 720 pixels) Frame rate: Up to 30 frames per second Still image capture: 8 million pixels (with software enhancement) Built-in microphone with RightSound™ Technology |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-07-07 Godina: 34
Poruka: 7
![]() | Re: Logitech QuickCam Pro 9000 Mi smo testirali tu kameru i dojam je - vauuuu. Kraca recenzija biti ce kroz par dana ovdje. Kamera je jako dobra, po karakteristikama, i jedina prava mana je dosta veca cijena od konkurencije. Srednje kamere nadju se i za 300 kn, a ovo je duplo. |
| | |
![]() |
| Tagovi: webcam logitech |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:55.