| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Logitechovi zvučnici x-530 u Tehnologija i Tehnika forumu; Da, to su oni iz T-coma. Sve super samo nema prekidača za isključiti subwoofer! Ja ne mogu vjerovati da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-01-07 Godina: 21
Poruka: 104
![]() | Logitechovi zvučnici x-530 Da, to su oni iz T-coma. Sve super samo nema prekidača za isključiti subwoofer! Ja ne mogu vjerovati da tako relativno skupi zvučnici nemaju tako jednostavnu stvar! Ima iza za stišati i pojačati ali i kad je do kraja stišan svejedno drma previše! Ovi su zvučnici više za disco clubove nego za domove. Ne bi ovi iz T-Coma ih dijelili da valjaju... Ne mogu isključiti ni sofwerski subwoofer ili bass. Imam opciju za subwoofer na Volume Conrolu ali nema nikakav efekt kad slajdam Probao sam ići preko 'Advanced' za opciju 'bass' i 'treble' ali su sivi pa ne mogu ni pojačati ni smanjiti. Da li je to sve zbog mog zvučnog drivera? Inače, nemam posebnu zvučnu, nego mi ide preko matične ploče - Asus K8U-X (SoundMAX driver) Ako itko zna - jel postoji nekakv software preko kojeg ipak mogu kontrolirati bass ili subwoofer? E da i na Winamp equalizeru stavim bass skroz dolje i svejedno tuče i tuče... ![]() Hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Logitechovi zvučnici x-530 laj laj laj imash 19 tema o ovim zvuchnicima i imash jebeni srč ja iam od realteka hd zvukich i tam iskljuchim ukljuchim kaj god ochu..tam samo ugasim woofer i bok rijeshena stvar..kakvu matichnu imash?
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Logitechovi zvučnici x-530 chekaj ASUSTeK Computer Inc. pa ta matichna nema hd zvuk?? kak si spojio zvucnike na komp?? pa kaj i dalje gruva i dok smanjish na subu snagu??
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-01-07 Godina: 21
Poruka: 104
![]() | Re: Logitechovi zvučnici x-530 Citat:
![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: zvucnici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |