Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

MacBook Air - DA ili NE?

Raspravljate o temi MacBook Air - DA ili NE? u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Hy, vec si duze vrijeme zelim uzeti laptop i to iz jednog razloga, estetike. Ok ne spadam bas u jako ...

Regularni forumaš
    Datum registracije
    15-02-08
    Starost
    23
    Poruka
    138
    Liked
    0 times

Exclamation MacBook Air - DA ili NE?

Hy,
    vec si duze vrijeme zelim uzeti laptop
    i to iz jednog razloga, estetike.
    Ok ne spadam bas u jako niske zahtjeve performansi, ali ipak...

preporucate li mi uzeti Apple MacBook air, i koliko je dobar los onaj sa 1.86GHz ili onaj sa 2.13GHz (je li ovo prvo presporo?)

i je li puno preskup u odnosu na druge dobre a tako lijepe (ako ih uopce ima) laptope

i jos nesto, ima li smisla recimo na macbook air staviti windowse (npr. 7)

Apple - MacBook Air - The new, even more powerful MacBook Air.
    Cijene...

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Re: MacBook Air - DA ili NE?

kao i kod svega ostalog od Apple-a tako je i ovo kod nas preskupo...da je cijena ka u americi 1800$ (9000kn) za ovu jacu verziju bilo bi super...posto nije jbg,rade uzmes neki drugi laptop za te pare jer 14 000kn je fakat previse

ova verzija od 1.86ghz ti je dost sporija jer ima obicni HDD dok ova druga 2.13ghz ima SSD...ako zbilja mislis uzimat MacBook Air onda uzmi ovu jacu verziju jer nije toliko velika razlika u cijeni ako uzmes u obzir da je razlika vrijednosti procesora nekih 300 do 400kn a SSD tog kapaciteta je kod nas 2000kn stoga da nije toliko brz koliko i ovaj koji je ugraden u MacBook...

sto se tice estetike,definitivno mi je jedan od najljepsih...

sto se tice windowsa,da uzmem MacBook odma bi rukno windowse na njega (je da je malo teze ali ima po netu tutoriala koliko oces)

sto se tice drugih laptopa,asusove ultra thin serije jos nema kod nas,isto tako ni msi ni ostalih proizvodaca...ali opet imaju slabije specifikacije od macbook air-a, a cijena ce im biti samo 1000 do 2000kn manja jer ce nasi nabiti opet cijene u vis

ovo ti je super laptop za pare sto traze za njega

LX.PH202.004 - ACER - ACER ASPIRE 8940G-724G50Wn - Mobile Intel® i7 720QM CPU,18.4FULL HD WUXGA,2X2048MB DDRIII,500GB HDD,BlueRay/DVD čitač i pisač, BT 2.0,fingerprint,WIN 7 Home Premium 64bit
    Zadnji Uredio vacs : 29-01-10 u 12:04

Lajkaj nas na Facebooku