Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Macromedia Dreamweaver FTP - slanje stranica na server u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav svim forumašima na ovom super forumu. Novi sam pa ne kužim neke stvari. Radio sam web stranice ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-03-07, 19:56   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-03-07
Poruka: 2
wwwLutalica se izdvaja iz mase
Question Macromedia Dreamweaver FTP - slanje stranica na server

Pozdrav svim forumašima na ovom super forumu. Novi sam pa ne kužim neke stvari.
Radio sam web stranice u FrontPage-u i kod njegovog FTP-a sve je bilo OK. Ubaciš web adresu, password i lozinku i on u 5 minuta provjeri datoteke i mape na serveru i pošalje nove.
Prešao sam na Dreamweaver, ali njegov FTP sa sinkronizacijom gleda datoteke i mape na serveru oko pola sata, a uploada oko 20 minuta s istom brzinom kao i kod FrontPage-a. Prije sinkronizacije sam kliknio na Put, ali tada samo šalje sve datoteke i mape na server, znači i one koje su uploadane, tu ne obavlja sinkronizaciju.

Sad me zanima:
Kako narediti Dreamweaver da bude jednako brz kao i FrontPageu slanju stranice na server ili kakve postavke imate vi naređene u Dreamweaveru?

Zahvaljujem.
wwwLutalica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 20:01   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,691
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Macromedia Dreamweaver FTP - slanje stranica na server

ne treba ti dreamweaver za to, koristi normalno ftp
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 20:06   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-03-07
Poruka: 2
wwwLutalica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
ne treba ti dreamweaver za to, koristi normalno ftp
Koji? SmartFTP ne valja, a kažu svi da je najbolji. Instalirao sam ga, ubacio key i on je drugi Dreamweaver.
wwwLutalica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 20:11   #4 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,691
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ipswitch ftp pro
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 20:17   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: wwwLutalica Pogledaj Poruke
Koji? SmartFTP ne valja, a kažu svi da je najbolji. Instalirao sam ga, ubacio key i on je drugi Dreamweaver.
Ne znam kaj ti znači "drugi dreamweaver", ali SmartFTP je pravi FTP klijent, profesionalan i ako imaš problema pri korištenju, onda bi ti savjetovao da malo pročačkaš forume i ostalo ....

Ne znam na kakav si server uploadao, FrontPage ne bi taknuo ni bacačem plamena, pa ti ne mogu reći točno šta je FrontPage radio .. ali bježi od tog smeća .. što je dalje moguće, ako ikad želiš napravit išta ozbiljno vezano uz web ...

imam osjećaj da ti povučeš kompletan folder na upload, umjesto da digneš samo one datoteke koje trebaš, ali to ne mogu znati ovako, pošto baš i nisi najbolje opisao problem ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 21:11   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-01-07
Godina: 24
Poruka: 536
vedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono nešto

Po meni najbolji ftp klijent je FileZilla. Besplatan!
Dok me je SmartFTP zezao s nekim serverima, neke errore bacao, neka dopuštenja tražio koja valjda ni sam proizvođač nije razumio... Kod FileZille se to nikad nije dogodilo.
A i ja mislim da wwwLutalica kompletan folder uploada na server.
No, koliko god sinkronizacija Dreamweawer-om bila dobra, koliko god stranica uređujem, nekako mi je draže koristiti FTP klijent. Ne znam zašto, ali tako je.
vedo777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 21:14   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: vedo777 Pogledaj Poruke
Po meni najbolji ftp klijent je FileZilla. Besplatan!
Dok me je SmartFTP zezao s nekim serverima, neke errore bacao, neka dopuštenja tražio koja valjda ni sam proizvođač nije razumio... Kod FileZille se to nikad nije dogodilo.
A i ja mislim da wwwLutalica kompletan folder uploada na server.
No, koliko god sinkronizacija Dreamweawer-om bila dobra, koliko god stranica uređujem, nekako mi je draže koristiti FTP klijent. Ne znam zašto, ali tako je.
ma da .. još ako ima neke radne fajlove unutra, tipa PSD, pa ako je na dial-upu .. nije ni čudo kaj mu treba 20 minuta ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 18:57   #8 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Power Bet Tips

Datum registracije: 26-03-07
Godina: 28
Poruka: 31
Power Bet Tips se izdvaja iz mase

CuteFTP Pro - najbolji - nikad ni najmanjeg problema sa njim
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 18:59   #9 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Ne kužim, čemu se baviti sa crackiranjem programa kad možeš nać freeware programe koji čist' dobro obavljaju ono za čega su namjenjeni... CoreFTP, freeware a dobar...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dreamweaver, ftp, kako, problem

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111