| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Macromedia Dreamweaver FTP - slanje stranica na server u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav svim forumašima na ovom super forumu. Novi sam pa ne kužim neke stvari. Radio sam web stranice ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-03-07
Poruka: 2
![]() | Pozdrav svim forumašima na ovom super forumu. Novi sam pa ne kužim neke stvari. Radio sam web stranice u FrontPage-u i kod njegovog FTP-a sve je bilo OK. Ubaciš web adresu, password i lozinku i on u 5 minuta provjeri datoteke i mape na serveru i pošalje nove. Prešao sam na Dreamweaver, ali njegov FTP sa sinkronizacijom gleda datoteke i mape na serveru oko pola sata, a uploada oko 20 minuta s istom brzinom kao i kod FrontPage-a. Prije sinkronizacije sam kliknio na Put, ali tada samo šalje sve datoteke i mape na server, znači i one koje su uploadane, tu ne obavlja sinkronizaciju. Sad me zanima: Kako narediti Dreamweaver da bude jednako brz kao i FrontPageu slanju stranice na server ili kakve postavke imate vi naređene u Dreamweaveru? Zahvaljujem. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: Macromedia Dreamweaver FTP - slanje stranica na server Citat:
Ne znam na kakav si server uploadao, FrontPage ne bi taknuo ni bacačem plamena, pa ti ne mogu reći točno šta je FrontPage radio .. ali bježi od tog smeća .. što je dalje moguće, ako ikad želiš napravit išta ozbiljno vezano uz web ... imam osjećaj da ti povučeš kompletan folder na upload, umjesto da digneš samo one datoteke koje trebaš, ali to ne mogu znati ovako, pošto baš i nisi najbolje opisao problem ... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Macromedia Dreamweaver FTP - slanje stranica na server Po meni najbolji ftp klijent je FileZilla. Besplatan! Dok me je SmartFTP zezao s nekim serverima, neke errore bacao, neka dopuštenja tražio koja valjda ni sam proizvođač nije razumio... Kod FileZille se to nikad nije dogodilo. A i ja mislim da wwwLutalica kompletan folder uploada na server. No, koliko god sinkronizacija Dreamweawer-om bila dobra, koliko god stranica uređujem, nekako mi je draže koristiti FTP klijent. Ne znam zašto, ali tako je. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Re: Macromedia Dreamweaver FTP - slanje stranica na server Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-07 Lokacija: Hrvatska Godina: 28
Poruka: 31
![]() | Re: Macromedia Dreamweaver FTP - slanje stranica na server CuteFTP Pro - najbolji - nikad ni najmanjeg problema sa njim
__________________ Power Bet Tips.com |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Macromedia Dreamweaver FTP - slanje stranica na server Ne kužim, čemu se baviti sa crackiranjem programa kad možeš nać freeware programe koji čist' dobro obavljaju ono za čega su namjenjeni... CoreFTP, freeware a dobar...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: dreamweaver, ftp, kako, problem |
« Internet Cameras
|
pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:18.