| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Matična Grafička i Proc do 3500kn u Tehnologija i Tehnika forumu; Ako neko zna nek mi kaže šta je dobro (mislim sve troje) jer ja baš ne pratim to i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Matična Grafička i Proc do 3500kn Ako neko zna nek mi kaže šta je dobro (mislim sve troje) jer ja baš ne pratim to i sad ove nove nemam pojma koja šta di ...
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Matična Grafička i Proc do 3500kn mbo :gigabyte DS3 P35 ..................750 kn proc : Intel Core 2 Duo E6750 ........1350 kn grafa : Saphire Radeon x1950 PRO 256mb ..... 920 kn I to ti dođe 3020 kn ukupno. Cijene su ti okvirne jer se razlikuju od trgovine do trgovine. Grafa nije baš ono u vrhu, ali mislim da je pametnije uzet sad bolji proc i matičnu, pa grafičku kasnije lako nadogradiš,kad bude trebalo. edit : sad vidim da si rekao do 3500 , ja vidio do 3000 ![]() Sad ću još malo pogledat koja grafa bolja bi se mogla stavit pa napišem onda ![]() drugi edit : mislim da bi ti bilo trenutno najpametnije uzet geforce 8600 gts u gainwardovom paketu sa 512 mb memorije to ti dođe cirka 1470 kn i to ti dođe ukupno 3570 matična, grafa i procZadnji Uredio Ive_ri : 04-11-07 u 19:18. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Matična Grafička i Proc do 3500kn A RAM valjda ima od prije kad mu ne treba. Znači samo si ti uzmi : mbo :Gigabyte P35-DS3, s775, FSB 1333/1066/800MHz, 6xSerial ATA II, 1xUDMA133, 3xPCI, 3PCI-E x 1, 2PCI-E x 16, 4DDR II, 8-channel audio ..................750 kn proc : Intel Core 2 Duo E6750 ........1350 kn grafa: gainward geforce 8600 gts 512 mb pci ekspress ..... 1470 kn Ukupno: 3570 kn Eto sad imaš sve napisano , oni editi ubijaju u pojam ![]() Zadnji Uredio Ive_ri : 04-11-07 u 19:31. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Matična Grafička i Proc do 3500kn e jel se moze ovako (ja imam procesor 1.6 GHz ,jel bi ja mogo kupit jos jedan od 1.6 GHZ da bi mi bilo 3.2 GHz ????)to me strasno muci sad,neznam jel mogu tako i ak mogu jel nesto sporije ak to napravim??
__________________ I pametni grijese |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Matična Grafička i Proc do 3500kn Zajebavaš se ili????
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Matična Grafička i Proc do 3500kn pomješao si memorije i procesor... na matične ploče ide uvjek samo jedan procesor, ali memorija može biti više i u raznim kombinacijama. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Matična Grafička i Proc do 3500kn Citat:
![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Matična Grafička i Proc do 3500kn Naravno da ima razlike. U ovu ploču će moć uštekat samo ddr II, ima 4 utora za ddr2 memoriju a nema ni jedan za ddr. (kao šta neke ploče imaju mogućnost dva utora za ddr , dva za ddr2, ali sve manje u zadnje vrijeme, tako da ddr totalno odlazi) Pa neznam ja koju on ima, možda je kupio nešto polovno ili nešto, a ionako su te memorije danas ful jeftine (oko 200-300 kn 1gb ram-a -zavisi o marci) . |
| | |
![]() |
| Tagovi: 3500kn, graficka, maticna, proc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:56.

e jel se moze ovako (ja imam procesor 1.6 GHz ,jel bi ja mogo kupit jos jedan od 1.6 GHZ da bi mi bilo 3.2 GHz ????)to me strasno muci sad,neznam jel mogu tako i ak mogu jel nesto sporije ak to napravim??
I pametni grijese