| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi max-adsl u Tehnologija i Tehnika forumu; Molim za jedan savjet frend mi oce uzet maxadsl ali nezna kod koga je bolje jer trenutno nista i ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-09-05
Poruka: 43
![]() | max-adsl Molim za jedan savjet frend mi oce uzet maxadsl ali nezna kod koga je bolje jer trenutno nista i ne nude t.j.nema flata dva mjeseca nego samo prikljucak za 1 kunu i jos jedno pitanje linija mu kako oni kazu nema kapaciteta pa vas molim kakva su vasa iskustva sa tim da li to znaci a zaboravi maxadsl na neko duze vrijeme-pozdrav |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-05
Poruka: 334
![]() ![]() | Re: max-adsl svigdje dobiješ dav mjeseca badava...a negdje i tri, vidi ovdje.. http://www.amis.hr/usluge/usluge_adsl.php |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | svi ti daju manje više istu ponudu, iako bi se ja uvijek prvo odlučio na T-com, jer od njih sve krece i sve ide preko njih, a ako frend ima po njima mogućnost za uvođenje onda nema beda i ja bi ga svakome preporučio......modem je mucenje zbog brzine, a o novcima da ne govorimo, barem u mom slučaju.... ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: max-adsl kaj se tiče ADSLa, žalosno, ali T-com je preporuka, zbog činjenice da su oni i dalje vlasnici kablova, pa bez obzira kod koga uzme, mora uzimat opremu i iznajmmljivat vod kod njih, dakle dođe na isto jer T-com ne može izbjeći... isto tako ako ima bilo kakvih problema, opet mora T-com zvati, jer oni daju vod i opremu.. Nek ti frend provjeri jel može dobiti cable, ako može onda je to jedina prava alternativa. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 654
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: max-adsl ja imam max-adsl t-com i vise manje sam zadovoljan,veza je ok i 100x bolja i brza nego dok sam bio na modemu,a i cijena koju placam je u odnosu na onu sa modemom super. 109kn mi je paket od 5gb i 64kn naknada za max i to je to,za moje potrebe dovoljno. flat bi bio trajno rjesenje ali za sad mi je preskup. a t-com ili iskon to ti dodje na isto, t-com su gazde i sve ide preko njih. ako ti frend hoce max neka uzme nece pogrijesiti, a ako se u neko dogledno vrijeme pojavi neko ili nesto povoljnije i kvalitetnije nama korisnicima jos bolje, bar cemo imati mogucnost izbora koju za sad jos nemamo ![]()
__________________ Red bull- daje ti krila Rakija-daje ti pogon na sve cetiri |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: max-adsl Neki čekaju par dana neki po par mjeseci ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: maxadsl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Di sve možete upload-ati | Johnie-Bravo | Računala | 19 | 07-02-08 01:18 |
| Sharenje ADSL Modema preko dvije mrežne kartice | Kristijan | Računala | 2 | 11-02-06 14:05 |
| program za brojanje prometa na max adsl | Morpheus | Računala | 24 | 03-11-05 18:07 |
| Max Payne 2: The Fall of Max Payne | Kristijan | Prohodi & Šifre Igre | 0 | 24-09-05 18:13 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:39.