| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi max-adsl u Tehnologija i Tehnika forumu; Samo sada nema nitko nikakvu akciju nego ono za 1 kunu a ovaj amic nema kod nas(crikvenica)mislim nema ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-09-05
Poruka: 43
![]() | Re: max-adsl Samo sada nema nitko nikakvu akciju nego ono za 1 kunu a ovaj amic nema kod nas(crikvenica)mislim nema 2 mjeseca flata-ima li neko neke druge informacije ili naznake u skoroj buducnosti(neku akciju).-pozdrav |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: max-adsl Citat:
Mene bi isto zanimalo; ja trenutno imam ISDN ali je pretplata tako skuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupaaaaaaaaaaa!!!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: max-adsl Ne znam hoće li radit više takve akcije (sigurno hoće ali ne tako dobre) jer su koliko ja znam ispunili očekivanja do kraja godine 100 000 korisnika. Al vjerojatno će oni još htjet pa će bit dobrih akcija. Ma nek zajebu oni akcije nek oni nama daju veće pakete i brzine za manje para
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: max-adsl Citat:
Hm, iz T-coma sam doznao da kada dostignu 300 000 korisnika - brzine idu mucho u nebesa... Biti ce iste kao sto su sada u SLO. Ako se nevaram najslabiji paket 2Mbps. Nadajmo se tome!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-11-05
Poruka: 543
![]() ![]() ![]() | Re: max-adsl Citat:
| |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: max-adsl Ja sam čekao 2 mjeseca i to prek veze ?!?!? ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: max-adsl ma svi čekaju....i u ugovoru piše jedno, a rade drugo....i onda mi (nakon što sam 2 mjeseca čekala da mi ga priključe) kažu da rok od mjesec dana vrijedi samo ako je u tvojoj ulici/naselju već proveden max....a da ti iskreno kažem u 90% njih nije uveden....joj koliko sam se naživcirala bila dok mi ga nisu spojili!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: maxadsl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Di sve možete upload-ati | Johnie-Bravo | Računala | 20 | 30-07-08 10:28 |
| Sharenje ADSL Modema preko dvije mrežne kartice | Kristijan | Računala | 2 | 11-02-06 14:05 |
| program za brojanje prometa na max adsl | Morpheus | Računala | 24 | 03-11-05 18:07 |
| Max Payne 2: The Fall of Max Payne | Kristijan | Prohodi & Šifre Igre | 0 | 24-09-05 18:13 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:17.