| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi max-adsl u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: HornedRapid Ja sam čekao 2 mjeseca i to prek veze ?!?!? meni je preko veze fino dosao odmah. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: max-adsl Citat:
meni je preko veze fino dosao odmah. Ja ga narucio u srijedu, a on dosao odmah drugi tjedan u utorak. hehe, nema ta tvoja veza utjecaja ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: max-adsl E, danas je dan za pamćenje, došao mi je od t-coma onaj poklon koji se dobi ak si inicijator popisa za 15 adsl korisnika (to je ustvari nekakav etui za 60 cd-a u obliku malenog koferčića), pa se nadam de ću ubrzo dobit dsl, al fora je u tome kaj sam taj popis faksirao prije 2 mjeseca, a onda su još bile one akcije, pa su mi sad kad više nema akcija omogučili dsl ![]()
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
![]() |
| Tagovi: maxadsl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Di sve možete upload-ati | Johnie-Bravo | Računala | 20 | 30-07-08 10:28 |
| Sharenje ADSL Modema preko dvije mrežne kartice | Kristijan | Računala | 2 | 11-02-06 14:05 |
| program za brojanje prometa na max adsl | Morpheus | Računala | 24 | 03-11-05 18:07 |
| Max Payne 2: The Fall of Max Payne | Kristijan | Prohodi & Šifre Igre | 0 | 24-09-05 18:13 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:39.