Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Memory pomoć u Tehnologija i Tehnika forumu; pise mi virtual memory too low-kao podsjetnik naime igram igricu koju bi morao igrati bez problema jel mi ju ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-01-06, 00:06   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-10-05
Poruka: 55
pljugica se izdvaja iz mase
Exclamation Memory pomoć

pise mi virtual memory too low-kao podsjetnik

naime igram igricu koju bi morao igrati bez problema jel mi ju pc podrzava i sve to ali je spora cekam sto godina na potez
onda kad izađem iz igre pojavi se to-virtual memory too low
sad mi kaze da idem u control panel i te gluposti te da si sredim paginig files koji pise po velicini u MB
pod notification:ako imate koji program koji je nesto veci da si povecam a normalno je kao 1.5 puta od velicine graficke kartice

sta da radim da mi ta igra normalno funkcionira?
ako vam ista znaci (Civilization IV)!

puno hvala
pljugica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-01-06, 00:07   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-12-05
Poruka: 139
mileni se izdvaja iz mase
Možda ti radi nešto u pozadini npr. antivirus
mileni je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-01-06, 02:29   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-10-05
Poruka: 55
pljugica se izdvaja iz mase
da radi mi NOD 32 i Spyware Doctor

kaj da ih ugasim dok igram igru?
pljugica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-06, 03:04   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-12-05
Poruka: 139
mileni se izdvaja iz mase
mislim da bi bilo dobro, a li ne znam kolko uopće rama imaš civ igre što ih duže igraš više trebaju za rad, jer imaš više vojske,gradova itd. sve to troši memoriju
mileni je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-06, 08:19   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
nod 32 inače jako šteka igrice ali to nije primarni problem
moraš kupit više rama ili podesit na low detail u igrici i na nisku rezoluciju...
za antivirus preporučam av antivir
Odgovori sa citatom
Star 07-01-06, 11:59   #6 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Citat:
Pravi autor: tzukius
nod 32 inače jako šteka igrice ali to nije primarni problem
Da bi nod32 zašteko igricu onda ne znam... valjda taj kom šteka igra zbog nod32 igra na 128 MB rama.... mislim ono...

Stisni Ctrl+Alt+Del onda na processes i pogledaj da nemaš neki čudni proces koji jede memoriju

Car news & Reviews

Zadnji Uredio Gogy : 07-01-06 u 12:01.
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-06, 12:04   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
hehehe, njet gogy, ja imam 1gb rama pa šteka, nije u tome štos, kad imaš nod32 i spajaš se na net (npr.) on ti zašteka cijeli komp za nekih 5 sekundi. možeš probat i videl buš da sam u pravu ali nije u tome fora, očito je da treba imat više rama za zahtjevne igritze.
Odgovori sa citatom
Star 07-01-06, 12:07   #8 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Citat:
Pravi autor: tzukius
hehehe, njet gogy, ja imam 1gb rama pa šteka, nije u tome štos, kad imaš nod32 i spajaš se na net (npr.) on ti zašteka cijeli komp za nekih 5 sekundi. možeš probat i videl buš da sam u pravu ali nije u tome fora, očito je da treba imat više rama za zahtjevne igritze.

Baća moj sa Gigu rama možeš igrat skoro sve što ti padne napamet, ja isto imam (2 x 512) i tebi očito nešto nije u redu sa kompom jer meni nod32 ne šteka ništa ni sekunde.. pa si ti misli... kolko dugo ti rade windowsi bez reinstalacije?

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-06, 16:54   #9 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Povećaj virtualnu memoriju: Desni klik na My Comp-Properties-Advance (tab)-Settings (pod Performance)-ponovno Advanced (tab), zatim Virtual Memory, pa Change i povećaš memoriju.

Inače virtualna memorija je sistem iskorištavanja slobodnmog prostora na Hard disku kao virtalne memorije, ustvari prividnog RAM-a.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-06, 19:32   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,450
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic
Citat:
Pravi autor: Gogy
...jer meni nod32 ne šteka ništa ni sekunde..
Ni meni
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: memory, pomo263

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111