| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Memory pomoć u Tehnologija i Tehnika forumu; pise mi virtual memory too low-kao podsjetnik naime igram igricu koju bi morao igrati bez problema jel mi ju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-10-05
Poruka: 55
![]() | pise mi virtual memory too low-kao podsjetnik naime igram igricu koju bi morao igrati bez problema jel mi ju pc podrzava i sve to ali je spora cekam sto godina na potez onda kad izađem iz igre pojavi se to-virtual memory too low sad mi kaze da idem u control panel i te gluposti te da si sredim paginig files koji pise po velicini u MB pod notification:ako imate koji program koji je nesto veci da si povecam a normalno je kao 1.5 puta od velicine graficke kartice sta da radim da mi ta igra normalno funkcionira? ako vam ista znaci (Civilization IV)! puno hvala |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nod 32 inače jako šteka igrice ali to nije primarni problem moraš kupit više rama ili podesit na low detail u igrici i na nisku rezoluciju... za antivirus preporučam av antivir
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
Stisni Ctrl+Alt+Del onda na processes i pogledaj da nemaš neki čudni proces koji jede memoriju
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews Zadnji Uredio Gogy : 07-01-06 u 12:01. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hehehe, njet gogy, ja imam 1gb rama pa šteka, nije u tome štos, kad imaš nod32 i spajaš se na net (npr.) on ti zašteka cijeli komp za nekih 5 sekundi. možeš probat i videl buš da sam u pravu ali nije u tome fora, očito je da treba imat više rama za zahtjevne igritze.
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
Baća moj sa Gigu rama možeš igrat skoro sve što ti padne napamet, ja isto imam (2 x 512) i tebi očito nešto nije u redu sa kompom jer meni nod32 ne šteka ništa ni sekunde.. pa si ti misli... kolko dugo ti rade windowsi bez reinstalacije?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Povećaj virtualnu memoriju: Desni klik na My Comp-Properties-Advance (tab)-Settings (pod Performance)-ponovno Advanced (tab), zatim Virtual Memory, pa Change i povećaš memoriju. Inače virtualna memorija je sistem iskorištavanja slobodnmog prostora na Hard disku kao virtalne memorije, ustvari prividnog RAM-a.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: memory, pomo263 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:12.