| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi MetroNet ... ADSL + TELJEFON u Tehnologija i Tehnika forumu; kakovi su Vam dojmovi ? da li sve stima ? .. ja mislim sad preci na njih... jer kaj se tice odnosta ulozeno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-04-06
Poruka: 165
![]() | MetroNet ... ADSL + TELJEFON kakovi su Vam dojmovi ? da li sve stima ? .. ja mislim sad preci na njih... jer kaj se tice odnosta ulozeno dobiveno je onak sasvim solidno ..
__________________ http://www.pljacka.com.hr/ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: MetroNet ... ADSL + TELJEFON svi oni nude jeftinije od t-com ali kad pređeš kod njih s t-com tj. više ništa ne koristiš od t-com ni telefon ni net ti im moraš idalje plaćat pretplatu tj. 60 kn zato što drugi operater koristi njihovu infrastrukturu pa sad njihov internet + telefon + 60 kn = možda čak i više od t-coma |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-04-06
Poruka: 29
![]() | Re: MetroNet ... ADSL + TELJEFON ne plaćaš ništa ht-u jer je to čisto metronetova usluga bez obzira što se koristi ht-ova infrastruktura, radi se o tome da metronet, iskon, amis i optima ulaze u ht-ove centrale i postavljaju svoju opremu, to nije onaj reselling kad brzinu plaćaš ht-u a promet alternativnom provajderu |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-04-06
Poruka: 29
![]() | Re: MetroNet ... ADSL + TELJEFON za telefon se plaćalo 60 kuna ht-u jer je i to bio reselling, a optimi plaćaš impulse kao što je bilo da kod resellinga dsl-a ht-u plaćaš brzinu a nekom drugom promet, stvar je u tome da metronet nudi ove usluge neovisno od ht-a jer ima svoju opremu u njihovim centralama a naknada za korištenje njihove mreže je uračunata u cijenu od 99 kn ili koliko već kod metroneta |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: MetroNet ... ADSL + TELJEFON isto tak je razlika između običnog DSL i DUO paketa .. kod običnog je reselling, a mislim da su DUO paketi nezavisni (nema plaćanja ičega HTu) ... nisam 100% siguran jel ovako, ali mislim da je ... Zadnji Uredio silence : 11-05-07 u 11:11. |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl, metronet, teljefon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:40.