| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Moje brand new računalo - wyta? u Tehnologija i Tehnika forumu; 1) Intel core duo 6300 Allendale 2) 2 x 1 gb P6400 (800 MHz) Kingmax 3) Powercolor Radeon AIW X1900 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Radost Europe | Moje brand new računalo - wyta? 1) Intel core duo 6300 Allendale 2) 2 x 1 gb P6400 (800 MHz) Kingmax 3) Powercolor Radeon AIW X1900 GT PCIE, 256 MB, TV TUNER, VIVO, dual DVI 4) HDD HITACHI 250 GB SATA 300 7200 rpm 8 MB 5) DVD LG H12NRBB 6) ostalo (kućište, napajanje, zvučnjaci, miš, tipkovnica) Sva ta divota za 5,4 k kuna za desetak dana. Monitor imam, ali sad vidim da je matičnu zaboravio stavit. Neke preporuke za istu ili općenito za konfiguraciju?
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Moje brand new računalo - wyta? Da, pogledaj gotove konfiguracije, danas računao novi komp i usporedio cijene sa HP-om. Ostao sam šokiran kad sam vidio da me gotovi stroj dođe 200 kn manje i da radi puno bolje od ovog ![]() Jedino moram dokupiti grafičku ali to je to.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Moje brand new računalo - wyta? Citat:
ps - naravno da mi win ne treba
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: Moje brand new računalo - wyta? Citat:
3) X1950pro (puno jeftinija, a razlika nije prevelika) 4) nikako ne bi uzeo HITACHI hard .. to je bivši IBM .. Seagate ili Western Digital je puno bolji izbor 6) kvalitetno napajanje - Enermax, Tagan, Fortron ... neko od njih ... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Moje brand new računalo - wyta? Za disk definitivno prihvaćam sugestiju. Kartica je jedina AIW X1900 GT (uz neku slabiju), a bitno mi je da bude All In Wonder (navika), nisam gamer. Napajanje i kućište imam Antecovo od ranije, to i periferija je jedino što mogu iskoristit za novo uz 1 PATA disk i monitor. Brine me matična, proučavajući forume i članke, izgleda da se ne mogu izvući s manje od 1 k kuna.
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Moje brand new računalo - wyta? Sad ću navući prigovore na leđa ali preporučam ti Intelovu matičnu i nemoj škrtariti na njoj.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: Moje brand new računalo - wyta? Citat:
AIW su jebene kartice ... meni je onaj njihov daljinski prelud .. ima tolko opcija da se izgubiš ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: matiu010dna, novo, rau010dunalo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:43.