Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Moje brand new računalo - wyta? u Tehnologija i Tehnika forumu; 1) Intel core duo 6300 Allendale 2) 2 x 1 gb P6400 (800 MHz) Kingmax 3) Powercolor Radeon AIW X1900 ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-03-07, 20:21   #1 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
Moje brand new računalo - wyta?

1) Intel core duo 6300 Allendale
2) 2 x 1 gb P6400 (800 MHz) Kingmax
3) Powercolor Radeon AIW X1900 GT PCIE, 256 MB, TV TUNER, VIVO, dual DVI
4) HDD HITACHI 250 GB SATA 300 7200 rpm 8 MB
5) DVD LG H12NRBB
6) ostalo (kućište, napajanje, zvučnjaci, miš, tipkovnica)

Sva ta divota za 5,4 k kuna za desetak dana.
Monitor imam, ali sad vidim da je matičnu zaboravio stavit.

Neke preporuke za istu ili općenito za konfiguraciju?
Odgovori sa citatom
Star 26-03-07, 21:51   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,601
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Moje brand new računalo - wyta?

Da, pogledaj gotove konfiguracije, danas računao novi komp i usporedio cijene sa HP-om.
Ostao sam šokiran kad sam vidio da me gotovi stroj dođe 200 kn manje i da radi puno bolje od ovog
Jedino moram dokupiti grafičku ali to je to.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-07, 22:18   #3 (permalink)
Radost Europe

Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Da, pogledaj gotove konfiguracije, danas računao novi komp i usporedio cijene sa HP-om.
Ostao sam šokiran kad sam vidio da me gotovi stroj dođe 200 kn manje i da radi puno bolje od ovog
Jedino moram dokupiti grafičku ali to je to.
a nije baš tako, sad sam uspoređivao, radi se o razlici od +1k kuna, a u mene bolje komponente

ps - naravno da mi win ne treba
Odgovori sa citatom
Star 26-03-07, 22:33   #4 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,839
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Pa još najbolje da plaćaš i win, ja neznam tko to kupuje uopće
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 05:21   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
1) Intel core duo 6300 Allendale
2) 2 x 1 gb P6400 (800 MHz) Kingmax
3) Powercolor Radeon AIW X1900 GT PCIE, 256 MB, TV TUNER, VIVO, dual DVI
4) HDD HITACHI 250 GB SATA 300 7200 rpm 8 MB
5) DVD LG H12NRBB
6) ostalo (kućište, napajanje, zvučnjaci, miš, tipkovnica)

Sva ta divota za 5,4 k kuna za desetak dana.
Monitor imam, ali sad vidim da je matičnu zaboravio stavit.

Neke preporuke za istu ili općenito za konfiguraciju?
ja bi promjenio

3) X1950pro (puno jeftinija, a razlika nije prevelika)
4) nikako ne bi uzeo HITACHI hard .. to je bivši IBM .. Seagate ili Western Digital je puno bolji izbor
6) kvalitetno napajanje - Enermax, Tagan, Fortron ... neko od njih ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 15:44   #6 (permalink)
Radost Europe

Za disk definitivno prihvaćam sugestiju.

Kartica je jedina AIW X1900 GT (uz neku slabiju), a bitno mi je da bude All In Wonder (navika), nisam gamer.

Napajanje i kućište imam Antecovo od ranije, to i periferija je jedino što mogu iskoristit za novo uz 1 PATA disk i monitor.

Brine me matična, proučavajući forume i članke, izgleda da se ne mogu izvući s manje od 1 k kuna.
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 16:02   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,601
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Sad ću navući prigovore na leđa ali preporučam ti Intelovu matičnu i nemoj škrtariti na njoj.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 16:12   #8 (permalink)
Radost Europe

Ali koju, npr. otvoriš Vemilov cjenik i ima nekoliko tipova koje dolaze u obzir s rasponom od cca 800 kn?
Nije bitno da budu điđe nego stabilna ploča!
Koju?
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 16:34   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
Kartica je jedina AIW X1900 GT (uz neku slabiju), a bitno mi je da bude All In Wonder (navika), nisam gamer.
to je drugo, AIW su izvrsne kartice za nekoga kome gaming nije na prvom mjestu, makar sa x1900 ni tu nećeš imat problema ...
AIW su jebene kartice ... meni je onaj njihov daljinski prelud .. ima tolko opcija da se izgubiš
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: matiu010dna, novo, rau010dunalo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114