| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Molim pomoć oko prijenosa podataka izmedju dva rachunala u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam tri rachunala, jedno novo, "lapitopi" i staro rachunalo, i sad želim sa laptopa i starog prenijeti dosta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Piti i ljubiti Datum registracije: 17-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 478
![]() | Molim pomoć oko prijenosa podataka izmedju dva rachunala Imam tri rachunala, jedno novo, "lapitopi" i staro rachunalo, i sad želim sa laptopa i starog prenijeti dosta toga na novu kutiju, imam fireware kabl ali iskreno ne znam uspostaviti vezu izmedju "kutija". molio bih detaljni opis kako da to napravim da fukcionira kako treba, zahvaljujem unaprijed ! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 27-02-06 Godina: 21
Poruka: 35
![]() | Re: Molim pomoć oko prijenosa podataka izmedju dva rachunala Citat:
| |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molim pomoć oko prijenosa podataka izmedju dva rachunala mislim da nece ici... anyway da se vratim prvom postu... buduci su tri kompa preporucam da spajas dva istovremeno.. jer u suprotnom ce ti trebati nesto sto se zove hub... ako vec imash 1394 firewire kabel dovoljno je napraviti novi home network putem 1394 adaptera. Naravno morash imati na sva tri kompa firewire adapter. Procackaj malo po Control Panel->Network connections->Setup home or office network Ako se bash nikako ne snalazis potrazi neki tutorial na googlu... ima ih, vjeruj mi ![]() poz
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: dva, izmedju, molim, oko, podataka, pomoc, prijenosa, rachunala |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |