| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Molim pomozite u Tehnologija i Tehnika forumu; Molio bih nekoga da mi skine (ako je kako moguće)sa http://www.midi-fajlovi.tk midi fileove. (narodni, zabavni, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Molim pomozite I šta kad bi ti neko skinio? Svedno ti mora nekak poslat a to ti je isto kao da ti skidaš...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-05-05
Poruka: 31
![]() | Re: Molim pomozite Ma nisi me shvatio. To je tamo ko u exploreru složeno po abecedi. Pa me je zanimalo (jer ja neznam) dali se to može odjednom sve skinuti sa nekim FTP explorerom ili tako nešto. jer to ima oko 1000 fileova. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Molim pomozite Hm, mislim da drugi imaju više iskustva s time al probat ću ti nać neki program
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Molim pomozite Ma možda ima netko pametniji prijedlog al moj je da uzmeš program WebCoppier i označiš da ti skida samo zip fajlove
| | |
![]() |
| Tagovi: molim, pomozite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| WC Papir | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 3 | 23-04-04 23:36 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:26.