| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Monitor u Tehnologija i Tehnika forumu; Imao sam monitor Samsun CRT 17 ", i kupio sam LCD Samsung 740BF 17 " i nekak mi se čini ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 7
![]() | Monitor Imao sam monitor Samsun CRT 17 ", i kupio sam LCD Samsung 740BF 17 " i nekak mi se čini da mi je grafika u igrama bila bolja na starom monitoru nego na ovome kojem sam kupio tj. nekak mi je grafika slabija ne kužim?!??!?!kad asam instalirao drivere pitalo me je hoću li Analogno ili Digitalno ja sam odabrao Analogno jel to ima šta veze i šta da tu odaberem....sad mi je monitor na rezoluciji 1280x1024,da ga satvim na neku drufgu rezolucju hoće li biti bolje??? Molim pomoć,hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 247
![]() | Re: Monitor grafika na lcd monitorima je za istu vrijednost monitora puno losija nego na crtovima, a kod nekih se modela i igrama pojavljuje motion blur i drugi nepozvani efekti (tu se negdje vjerojatno krije tvoj problem). i dalje neznam sta su svi(ne bas svi, ali dobar dio svih)navalili na lcd monitore, skuplji su, sa bojama ti prze oci 3 puta vise od crtova, imaju losije "performanse".
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Monitor Citat:
Grafika na LCD-u mora biti bolja ne samo subjektivno nego i objektivno. Pokušajte fotografirati LCD i CRT. LCD uvijek daje za red veličine kvalitetniju sliku. Problem je u podešavanju, a ne u rezoluciji. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Monitor Ne, krivo. Svaki normalan CRT koji ima mogućnost prikazivanja barem 85Hz će biti bolji u igrama. CRT-ovi su općenito svi u igrama bolji jer se kod LCD-a javlja problem sa motion blurom. ALI u normalnom radu za kompom LCD manje umara oči.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Monitor a zakaj se na lcd-ovima nemre namjestit veća frekva od 75hz ?
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #7 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Monitor Da, bolji su (trenutno ali ne još dugo, uostalom koliko se sićam Samsung ima nekog križanca između crt-a i lcd-a ako van baš smeta) ali crt u moju sobu ne ulazi nikad više, to je prošlost i danas jednostavno ima dovoljno dobrih lcd-ova da zadovolje skoro svakog korisnika... Jeste ikad probali zaigrat kakvu igru na 24 inča wide screena... ![]() E to je perverzija... Evo van jedna veoma zanimljiva stranica: Go
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. Zadnji Uredio Servant : 24-09-06 u 12:00. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Monitor Jeste li ikada igrali igricu na projektoru, znam oni su slabiji treba biti barem malo mraka u sobi i sve to, ali ja sam imao priliku odigrati GTA: SA i NFS: MW na SONY VPL-CX20 projektoru. Blago receno ja sam se ufurao (jos je bilo 5.1 ozvucenje...)
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Monitor Citat:
![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } | |
| | |
![]() |
| Tagovi: monitor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kupujem Monitor 15 - 21 incha | Pofuk Robert | Mali Oglasi | 19 | 25-04-06 19:10 |
| monitor i pomicanje slike | tarquino | Računala | 0 | 18-02-06 18:21 |
| CallerID Monitor: informacija o pozivatelju na zaslonu vaseg PC-ja | Kristijan | Računala | 4 | 26-10-05 12:35 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:50.

(jos je bilo 5.1 ozvucenje...)