| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Movie Maker u Tehnologija i Tehnika forumu; Da li mi netko moze pomoci i reci mi naziv nekog movie makera (movie editora) da je slican kao Micorsoftov ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gamer Guru | Movie Maker Da li mi netko moze pomoci i reci mi naziv nekog movie makera (movie editora) da je slican kao Micorsoftov Movie Maker sto se dobije uz Windows. Nebi vas pitao inace, ali ovaj Microsoftov ide na zivce poceo valjati neke erorre i Don't send / Send poruke, pa...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Movie Maker sto se mene tice tu vladaju Adobe Premiere i Sony Vegas, od ovih ostalih sam cuo za Pinnacle, Ulead itd.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Movie Maker Adobe After Effects... zakon program.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Movie Maker imam ulead video studio 9 i odgovarajuci fajl koji mi pomaze da ga nesmetano koristim vise od 30 dana... Po meni, slican movie makeru...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Movie Maker Citat:
![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Movie Maker A dobro... ja se ne bavim puno time pa ne znam... samo znam da sam napravio par zakon stvarćica s After Effects-om
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Movie Maker Evo ja sam nasao na CDu sto sam dobio s maticnom jedan program. Zove se WinDVD Creator2. Zakon je. Veoma jednostavan, a dovoljno mocan. Za prvu ruku ce biti OK, jer netreba ni crack niti ista posto je original CD ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: maker, movie |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| James Bond 007: Collection of 18 Movies | slay | Recycle Bin | 0 | 13-08-06 23:23 |
| windows movie maker | BoBo | Računala | 8 | 11-02-06 23:48 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
| Merry Christmas To All | walker | Recycle Bin | 2 | 21-12-05 19:42 |
| 12 full filmova | Slider | Recycle Bin | 8 | 19-12-05 20:04 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:50.