| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Može mala pomoć oko grafičkih kartica u Tehnologija i Tehnika forumu; Koju da odaberem: Powercolor X1600 PRO PCI-EXPRESS16 256MB/64BITgddrII sdr,600mhz core ili GAINWARD bliss 7600GS PCX PCI express ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-07 Lokacija: Zagreb Godina: 27
Poruka: 3
![]() | Može mala pomoć oko grafičkih kartica Koju da odaberem: Powercolor X1600 PRO PCI-EXPRESS16 256MB/64BITgddrII sdr,600mhz core ili GAINWARD bliss 7600GS PCX PCI express 256mb/128bit,gddr3 sdr,500mhz core Ili neku možda treću do 800 kn |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Može mala pomoć oko grafičkih kartica 7600 ... makar GS verzija nije baš najbolja .. ako ikako možeš nać neku GT, pa dodat nešto para, bilo bi ti pametno ... ja osobno imam ATi x800GT i sljedeća će mi najvjerojatnije biti x1950pro, ali ne mogu preporučit x1600pro ispred 7600 ... ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: Može mala pomoć oko grafičkih kartica da bi ti dao takav link, trebo bi napravit sljedeće : otić na google, upisat željeni pojam, provjerit nekoliko linkova, kopirat URL onog koji odgovara tvom upitu i onda ovdi postat rezultat .... imam jednu ideju .. a da probaš sam potražit preko googla? ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Može mala pomoć oko grafičkih kartica Citat:
ja sam prije neki dan uzeo XFX 7600GT i mogu iskreno reći da mala žari i pali...
__________________ Svoje najljepše dane proveo sam po noći ! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: graficke kartice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:01.