| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Mreža u Tehnologija i Tehnika forumu; Kao prvo ljudi bok. Novi sam na forumu i na portalu. Imam jedno problem koji me muči već par dana.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-10-05
Poruka: 250
![]() | Mreža Kao prvo ljudi bok. Novi sam na forumu i na portalu. Imam jedno problem koji me muči već par dana.Spojil sam dva računala u mrežu.Sa prvog računala mogu ući na drugo,ali sa drugog na prvo nemogu iako ga normalno vidi i prepoznaje.Kaže mi da se obratim administratoru jer nemam dozvolu.Internet na oba radi normalno.Ajde ljudi pomognite mi molim. omoc omoc omoc |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: Mreža negdje su ti zasticeni fajlovi...pogledaj sve fajlove koje si sherao, jer si navjerovatnije stavio zastitu. To se i meni zna desit koji put, jer ovaj na drugom kompu non stop drka oko tih zastita, pa to ce bit najvjerovatnije |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Mreža Pa na ovom prvom (s kojeg možeš ući) moraš postavit da ovaj drugi može ući. Jer taj prvi komp je zapravo administrator na kojemu određuješ sve mogućnosti ovom drugom. To ti je kao kad profesor informatike u svojoj kabini ima glavni komp i ti tamo ne možeš ući preko drugog jer nemaš dozvolu. Dobro nije baš da ne možeš ući al nije lako
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: Mreža bas sam sad gledo i bit ce da je do firewalla..isljuci sve moguce zastite, restartaj komp i onda bi trebalo radit... pogledat cu jos malo, al to bi bilo to! al sve u svemu gledas po opcijama, sta ti je ukljuceno sta nije |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Mreža Ma nije to do firewalla više do nekih administratorskih permissiona. Al ne znam ti ja kak se to miče ta zaštita. Probaj malo proguglat, možda nađeš.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: mreza |
« nod32 i ad-aware
|
Adobe 4 in 1 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:59.

omoc 

o a za taj problemcic se moras obratiti Kristijanu