| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi MSN???? u Tehnologija i Tehnika forumu; kaj je ovo..sad sam skužio i ebe mi prozore stalno...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,840
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MSN???? i ja to imam... arapski... nije vragu da je al qaida i u msn umješala svoje prste!
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: MSN???? Da, i ja sam to dobio. Htio sam reinstalirati MSN jer sam mislio da sam dobio neki MSN virus ili neki k...c vec. Ali vidm svi mi to imamo. Jedino cu probat MSN jos jednom Mess patchat da ukloni reklame pa ce mozda nestat.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: MSN???? Da i meni vise nema toga... Pitaj Boga sta je to bilo, znam samo da kada sam prislonio strelicu pojvailo mi se objasnjenje Advertisment... Heh.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: msn |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:50.

nemam pojma šta je to,al i meni se pojavljuje,da bar razumijem...