| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi MSN I ICQ VIRUS !!!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; hi.reci molim te svima ljudima na tvojoj listi,da kontakt "calzone(307-719-315) ne prihvacaju.to je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | MSN I ICQ VIRUS !!!!! hi.reci molim te svima ljudima na tvojoj listi,da kontakt "calzone(307-719-315) ne prihvacaju.to je virus!!!(prek icq-a) koji sve uništava i ako ga neki od tvojih kontakta pokupi si i ti u banani.alzo kopiraj ovo i salji dalje i onima koji su off Ovo sam dobila sad malo prije, pa se pazite ljudi!!
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: MSN I ICQ VIRUS !!!!! Ja imam Trillian pa ne dobivam te poruke sastrane, al da ne bi neko od mojih prihvatio odma sam im svima c/p, ko i vama.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: MSN I ICQ VIRUS !!!!! I ja sam to c/p svima... mada se ne bojim virusa...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MSN I ICQ VIRUS !!!!! To nije virus, pravu štetu radite vi sami, jer ljudi šalju poruku upozorenja svima u svom adresaru, pa oni scvima u svom itd. eksponencijalno raste broj poruka, zagušuje se mreža... Ne vjerujte porukama koje savjetuju da šaljete neke poruke nekome, sve je to obmana i u dobroj volji, VI činite štetu...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: icq, msn, virus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novi Virus Invitation | CroSoldier | Računala | 19 | 11-06-08 10:11 |
| "novi" virus | eowyn | Sigurnost | 15 | 20-04-06 23:10 |
| Virusi Koji Haraju Hrvatskom | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 22:23 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:03.

?