| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi MSN Messenger 8 u Tehnologija i Tehnika forumu; Evoga, sluzbeno je MSN Messenger 8 izasao iz bete. Dorađene su sve funkcije i sredjeno je par bugova. Oni koji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gamer Guru | MSN Messenger 8 Evoga, sluzbeno je MSN Messenger 8 izasao iz bete. Dorađene su sve funkcije i sredjeno je par bugova. Oni koji koriste MSN Messenger neka skinu ovu cijelu verziju, stvarno je dobra! get.live.com/messenger/overview
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: MSN Messenger 8 Ja ne znam kak vi ljudi možete koristit to sranje od programa... dobro ne znam kak je osmica ali dosadnašnje verzija majko mila boli glava kak su odurni.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: MSN Messenger 8 Citat:
Koji LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ROFL Ovo treba prebacit u bisere...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: MSN Messenger 8 Ja se slazem sa Lancelotom, meni je oduvijek bio MSN Messenger bolji od ICQ-a.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #9 (permalink) | |
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: messenger, msn |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 03-02-07 23:12 |
| Iron Maiden diskografija | wonderwall | Glazba | 2 | 15-07-06 17:27 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
| Uklonite MSN Messenger iz Outlook Express-a | Kristijan | Računala | 0 | 30-09-05 15:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:43.