| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi MSN Messenger 8 u Tehnologija i Tehnika forumu; yahoo messenger je zakon za sve messengere... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: MSN Messenger 8 tak mi je svejedno koji messenger imam ali na msn sam imao više frendova pa sam se tam prebacio.icq je ok ali je izgled staromodan i mene osobno živciraju oni zvukovi na icq
__________________ Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: MSN Messenger 8 Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 137
![]() ![]() | Re: MSN Messenger 8 Yahoo je najbolji messenger ! ! !
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
![]() |
| Tagovi: messenger, msn |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 04-02-07 00:12 |
| Iron Maiden diskografija | wonderwall | Glazba | 2 | 15-07-06 18:27 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 12:27 |
| Uklonite MSN Messenger iz Outlook Express-a | Kristijan | Računala | 0 | 30-09-05 16:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:29.