| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi msn problem u Tehnologija i Tehnika forumu; nemoš jebeno vjerovat, skinem msn 9, logiram se i pogodi šta? restarta se komp. neznam šta da radim... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: msn problem Možda si pokupio neku msn boleštinu poznatu pod imenom virus , ako si otvaro neke sumnjive mailove, i neke ostale radnje preko nepoznatih osoba na msnu? Skeniraj disk sa AV-om i vidi jel nadje neštoA meni je msn nešto šteko bio isto, nije se restarto, al kad sam staio novu verziju proradio, tako da ne znam dalje šta da ti kažem. Probaj još to ako nejde zovi nekog od prijatelja da vidi, ili ako ne nađe AV ništa probaj ako oćeš formatirat disk, ako hoćeš i ako ti se da. ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:22.

, ako si otvaro neke sumnjive mailove, i neke ostale radnje preko nepoznatih osoba na msnu? Skeniraj disk sa AV-om i vidi jel nadje nešto