| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi MSN sporo skidanje... u Tehnologija i Tehnika forumu; Može li mi tko pomoći u vezi sa MSN-om? Kada mi netko stavi sliku da si skinem, vrlo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-12-06
Poruka: 11
![]() | MSN sporo skidanje... Može li mi tko pomoći u vezi sa MSN-om? Kada mi netko stavi sliku da si skinem, vrlo mi sporo ide skidanje... npr. slika od 600 kb se skida cijelu vječnost! Ne znam zbog čega!? Zahvalan bih bio na pomoći! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-10-05 Lokacija: Varaždin
Poruka: 156
![]() | Re: MSN sporo skidanje... Oćeš reć da ako ti neko pošalje sliku preko msn-a da ju skidaš dugo? Stvar je u tome da to ne ovisi o tvom downloadu nego o njegovom uploadu, znači da ti ne možeš skidat brže nego što ti on šalje a to je puno manja brzina nego tvoj download, jer ako je Brzina 1 Mbit/s download upload je 192 kbit/s...
__________________ "Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer." Dave Barry. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-12-07
Poruka: 14
![]() | Re: MSN sporo skidanje... ma ne bih ja baš rekao.... i ja ponekad imam taj problem pa onda šaljem samo prek maila jer je ta brzina očajna...
__________________ Što napravi Englez kada pobjedi Hrvatsku na Euro?? Iskljuci playstation!!!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: msn, sporost |
« kompilacija
|
grafička »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:22.

ali slika ili pjesma ce ici sporije ako ta druga osoba nema adsl ili ako jos nesto (veliko) uploada pored te slike/pjesme koju salje tebi...