| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Nadogradnja kompa? koje elemente mjenjat... u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: daMassa Cujte i pocujte: Dakle ti si u velikim problemima. Tvoja maticna vrlo vjerojatno uopce ne podrzava ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Nadogradnja kompa? koje elemente mjenjat... Citat:
![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nadogradnja kompa? koje elemente mjenjat... Nažalost sve više delaju matične samo sa jednim IDE utorom, tak da gledaj da ne uzmeš baš takvu, jer buš onda moral uzeti ili SATA hard, ili SATA pržilicu.
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Nadogradnja kompa? koje elemente mjenjat... Citat:
![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nadogradnja kompa? koje elemente mjenjat... Ovo je neka moja opcija (preferiram ATI, pa sam ga i stavio, ali za sličnu cijenu možeš dobit i Nvidiu GF 7300GT, Turbo rev., 256MB) CPU AMD Athlon64 3200+, Socket AM2 (2000MHz, integ. DDR2 mem. kontr., 512K L2 on-chip cache),Orleans (90nm), BOX 3 god. 696,66 MB GIGABYTE M55SLI-S4, Socket AM2, NVIDIA nForce4 SLI, 4 x Serial ATA II, SATA RAID, UDMA133, 2PCI, 2PCI-E x1, 2PCI-E x16, 4DDR II (Dual Channel, 800/667/533MHz), 8-channel Sound, SPDIF in/out, Gigabit LAN, FireWire, nVidia FireWall (ActiveArmor support), USB2.0, ATX 2 god. 747,56 Gigabyte Radeon X700 PCIE, 128MB, TVout, DVI 2 god. 632,95 DDR2 1GB 240 pin, 533MHz, Kingmax 3 god. 946,32 Cijena: 3.023,49 kn BTW. cijene su iz VE-MIL-a
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? Zadnji Uredio ivanusic : 04-10-06 u 23:42. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Nadogradnja kompa? koje elemente mjenjat... Moze se tu dobiti jos nabrijanija pila za otpr 3500kn, ali fakat nemam vremena ovog trenutka potraziti. Do navecer mozda slozim jednu postenjacku.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Nadogradnja kompa? koje elemente mjenjat... Nista, nisam stigao. Jebiga. Ma 500kn se da iscjedit sastrane negdje, tih 500kn nis ne znaci ovako, a moze jako dobro pridonjeti za bolji komad hardwarea ili vise njih.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: elemente, kompa, mjenjat, nadogradnja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:23.