| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi NAJ BOLJI PROCESOR u Tehnologija i Tehnika forumu; Koj vam je naj bolji procesor Intel ili AMD piši malim slovima, molim te...... |
| Vidi Rezultate Anketa: KOJ VAM JE NAJ BOLJI PROCESOR | |||
| INTEL | | 9 | 81.82% |
| AMD | | 2 | 18.18% |
| Glasači: 11. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,021
![]() | Re: NAJ BOLJI PROCESOR Intelovi Core 2 Duo (a da Core 2 Quatro i ne spominjem) su daleko jači od bilo čega što AMD trenutno ima na tržištu i tu nema nikakve dileme, Intel je trenutno daleko bolji izbor.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-10-06
Poruka: 46
![]() | Re: NAJ BOLJI PROCESOR Citat:
![]() Inace, potvrđujem da su Intelovci bolji sad, al ja sam AMD-ovac ![]() EDIT: al ne vidim razloga da komentira se koji je najbolji, ako nemate najbolji proc od Intela ili AMD-a .. Jer procovi od 2 000kn priblizno su isti AMD ili Intel, mozda neke eveuntalno male razlike ... Al sada govorit da je Intel bolji, a imas proc iz ´97, ne vidim poantu teme ![]() (pritom ne mislim na pojedinu osobu, nego govorim opcenito) Zadnji Uredio DJ FRULA : 16-12-07 u 09:45. | |
| |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-08
Poruka: 61
![]() | Re: NAJ BOLJI PROCESOR mislim napišete da je intel bolji a ne napišete zašto... Intel je bolji jer trenutno ima puno bolje performanse od amd-a,i sa 45 nanometarskim procesorima če to još više potvrdit. Intel na 2.66ghz je bolji od amd-a na 3ghz i to nam sve govori.... Amd je pokušao nešto isfurat sa dolaskom Phenom-a,ali ipak je i tu quad bolji od phenoma... Ja sam za intel i od uvijek sam bio za intel. ali...amd je trenutno isplativiji od intel jer je jeftiniji i nije toliko lošiji ali je intel boolji u svakom slučaju,i core 2 duo je i hladniji od x2 amd-a,tako da su i puno bolji za OC... |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:43.

intel je najbolji