| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Najbolji p2p program?? u Tehnologija i Tehnika forumu; help please... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 223
![]() | Najbolji p2p program?? help please ![]()
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Najbolji p2p program?? Promjenio sam ti naziv teme, da ne bi morao brisat temu ... Dakle, p2p znači peer-to-peer, dakle program kojim se spajaju razni kompjuteri i koji omogućava da međusobno izmjenjuju datoteke. Pretpostavljam da si to tražila. Imaš nekoliko vrsta p2p programa, ovisno na koju p2p mrežu se spajaju i koji protokol koriste. Ja osobno koristim torrente i imaš gore u sticky dijelu jako detaljan opis načina rada, popis stranica gdje se mogu naći linkovi na razne datoteke, kao i linkove na programe koji služe za to. Ako ti kaj nije jasno, slobodno pitaj, samo budi pažljiva kak nazivaš teme i o čemu raspravljaš, ipak moramo pazit na zakone. ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: Najbolji p2p program?? Citat:
Kazaa baš i nije neka preporuka, zbog spyware-a. po meni je možda najbolje rješenje -> Emule (open source p2p koji se spaja na eD2K i Kad mreže) kaj se tiče dc++ protokola, koristim ApexDc ++ ustvari preferiram torrente i pokrenem ove samo ako ne mogu naći ono kaj tražim na torrentima, osobno mislim da je za "početnika" najbolje rješenje torrenti, jer nema problema sa sharingom i sličnim postavkama, a ima jako detaljana uputstva u Sticky temi tu u "Računala i Internet". to ne znači da ako si neko da truda da nećemo možda stavit ko Sticky i neka druga uputstva... hint, hint ![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Najbolji p2p program?? ma torrenti su odlični, al teško ćeš nać jednu pjesmu u obliku torrenta i sl. kazaa više nije što je bila pa je rijeđe i koristim, a da se izbjegne spyware koristi se naravno kazaa lite revolution dc++ je prilično dobar mada je za početnike malo teži za rađenje bilo kakvog tutorijala stvarno nemam vremena ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji p2p program?? Ako želiš skidati glazbu Limewire ti je dovoljan a ako želiš skidati filmove ili nešto drugo onda se pozabavi torrentom
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji p2p program?? Prvenstveno koristim Shareaza-u (dobro skida s E2DK, a koristi i Gnutellu koja obično ima puno više brzine, a može skidati i torrente, ali se kod njih ne da podesiti tako dobro kao Azureus kojeg onda koristim). Oba su freeware.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Najbolji p2p program?? DC++ i torrenti
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: najbolji, p2p, program |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:38.