| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Najbolji p2p program?? u Tehnologija i Tehnika forumu; DC++ može bit malo zbunjujuć za nekog ko baš i nije pretjerano kompjuterski nabrijan... prvo trebaš skinut program, pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned | Re: Najbolji p2p program?? DC++ može bit malo zbunjujuć za nekog ko baš i nije pretjerano kompjuterski nabrijan... prvo trebaš skinut program, pa sharat nešto, pa nać hubove, pa se spojit na njih, pa tek onda pretraživat... a i nać dobre hubove nije baš lako. s druge strane torrenti su jednostavni (bar ja tak mislim). nađeš kaj trebaš na recimo mininova ili torrentspy-u, otvoriš u klijentu i skidaš.. (ofkors, ima začkoljica, ali imamo onu sticky temu za to ) |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-01-08 Godina: 20
Poruka: 1
![]() | Ja sad koristim LimeWire i zadovoljan sam. Najviše sam razočaran time što LimeWire nalazi po meni dosta malo traženih stvari pa sam instalirao Shareaza-u. Vidio sam je kod prijatelja i kod njega odlično funkcionira. Odmah nakon instalacije sam je isprobao. Nađe svaku stvar koju tražim ali kad je downloadiram piše donload a nakon pet minuta idalje piše 0%. Nije da imam spor internet(imam ADSL od t-coma start paket) nego je nešto drugo. Plz, može neko pomoć!!! ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 404
![]() | Re: Najbolji p2p program?? Skini Bearshare lite
__________________ Noises, noises, people make noises, people make noises when they're sick, Nothing to do except hold on to NOTHING!!! ---------Disasterpiece by Slipknot--------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: najbolji, p2p, program |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (0 članova i 2 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:49.

)