| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Napokon konkurencija! u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo jucer sam od prijatelja saznao za nesto jako dobro. T-com je dobio ljutu konkurenciju, Vodatel! Pogledajte samo uslugu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gamer Guru | Napokon konkurencija! Evo jucer sam od prijatelja saznao za nesto jako dobro. T-com je dobio ljutu konkurenciju, Vodatel! Pogledajte samo uslugu TriplePlay koju nude, pa recite da nisu dobri... VODATEL TriplePlay usluga Sve je povezano optickim kabelima tako da su brzine monstruozne (najslabija 2Mbps, najveca 10Mbps) imate internet televiziju, imate telefon. Dakle u osnovnom paketu gdje imate telefon (120 besplatnih minuta i nize cijene nego kod T-coma) internet (2Mbps UL / 2Mbps DL, 2GB prometa, svakih 512 vise 10kn) i TV samo na kompu (20programa) sve zajedno kosta pretplata 199kn! U Zagrebu, Velikog Gorici i Samoboru vec ima toga, a u Rijeci, Splitu i Osijeku dolaze uskoro. JEDVA CEKAM! Da ne filozofiram previse procitajte si na njihovom sajtu za vise informacija.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Napokon konkurencija! Ovo će bit prejebeno kad se raširi ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Napokon konkurencija! Citat:
Dakle, osnovni paket TriplePlaya kosta 199 kn, prvo sta sam pogledao je bilo koliko dodatno kosta flat rate jer je u osnovnom paketu ukljuceni promet 2GB koji je BTW sasvim dosta nekome tko ne koristi sve blagodati Interneta pa zasto bi on placao flat-rate ako mu ne treba. Nu ako (kao ja) kanite stisnuti tu vezu do daske i ne obazirati se na promet flat-rate opcija ce vas na ovaj osnovni paket kostati dodatnih 100 kn… skoro nista u usporedbi sa dosadasnjom cijenom koju nude T-Iskoni, a jos kad se tome doda cinjenica da je brzina SIMETRICNA 2Mbps/2Mbps (nema ubijanja “aplouda”) stvar zvuci i vise nego povoljno. Naravno moguce je uzeti i vecu brzinu uz dodatnu cijenu od 199 kn za 5Mbps ili 299 kn za 10Mbps ?!? Ma ludilo. Ali to nije sve u ovoj racunici. Ja sam pokusao izracunati koliko sada placam za sve Internet + telefon + kabelska i dosao do cifre koju ne bi htio spominjati. Imam najjaci ADSL paket + business flat + ISDN confort, … sve vam je jasno. Dostupnost- Vidim da ljudi nisu shvatili ponudu Vodatela i da neki tesko prihvacaju cinjenicu da postoje male firme koje se fokusiraju na “Niche Market” tj. na uski segment trzista bilo sa uslugom koju treba mali broj korisnika ili pokrivanjem malih dijelova trzista u ovom slucaju gusto naseljenih dijelova nekih gradova i to samo na zgrade. Zao mi je ali to vam je tako i bit ce sve vise i vise jer na HR trzistu jednostavno nema mjesta za puno velikih igraca koji bi nudili uslugu na nivou cijele HR. Jedan razlog tome je jos uvijek relativno mala zainteresiranost ljudi i uopce informiranost kao i kompjuterska pismenost, a drugi razlog je jako slaba isplativost bilo koje od usluga. Da smo kojim slucajem dobili liberlaizaciju kad je i bila predvidjena 1.1.2003. umjesto da su nasi pametni politicari odlucili ugusiti svaku pomisao na tako nesto produljenjem monopola jos bi i bilo nekakve sanse za uvodjenje tih novih tehnologija i nekakvu sansu za konkurenciju, ali i to samo da je tog famoznog 1.1.2003. vec bio pripremljen LLU. Nekakve sanse, ne nuzno i siguran uspjeh ali nekakve sanse bi bilo, ovako danas jos uvijek nemamo LLU i konkurencija ni sama ne zna sta bi sama sa sobom, a ljudi jos manje. No ipak se krece i stvari se polako razvijaju. Osim Vodatelove ponude ima jos dobrih vijesti. Tako je Optima uvela dialup pristup kao uslugu po izuzetno povoljnim cijenama sto i nije tako lose jer je jos uvijek puno ljudi na dialupu…
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Napokon konkurencija! Nekako mi predobro izgleda... tu neš smrdi
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napokon konkurencija! Ako je ovo istina, onda je PRODANO ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: konkurencija, napokon |
« Sort mp3
|
PC konfiguracija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:08.