| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Ne mijenjati password ako pijete u Tehnologija i Tehnika forumu; Hahaha .. ne mogu vjerovat kaj mi se dešava, prčko sam po ADSL modemu još davno, prebacio ga u router ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Ne mijenjati password ako pijete Hahaha .. ne mogu vjerovat kaj mi se dešava, prčko sam po ADSL modemu još davno, prebacio ga u router mod, a jednom promjenio i username/password (kao radi sigurnosti) ... samo kaj nisam zapisao novi user/pass - obično koristim nekoliko kombinacija, ali očito da sam tad postavio nekaj drugačije ... sad ne mogu pristupi administraciji preko 192.168.1.1 da otvorim još koji port za p2p i slične aplikacije, a stvarno mi se ne da resetirat router i ponovo slagat ... dakle, pamet u glavu ... ako dođete pijani doma i mislite da je dobra ideja promjenit neki važan password - NIJE. ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned | Re: Ne mijenjati password ako pijete Citat:
MEĐUTIM .. došo sam doma pijan, promenio user / pass na routeru i nisam zapisao .. i nemam blage kaj bi moglo biti ... probo sam sve moguće kombinacije koje koristim na sve strane ... ništa, nula, nada, zilch, zero ... valda sam onak pametan išo stavit nekaj novo da bude sigurnije ![]() E jesam budala ![]() Zadnji Uredio silence : 21-03-07 u 05:06. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne mijenjati password ako pijete Znaš, smijal bih ti se, ali... Ja sam bez svog jednog file-a u excelu ništa! U njemu mi si passwordi zapisani. Samo je problem što ne znam od njega password. Jednom sa ga ćak i otvorio s nekim password-generatorom (trajalo je nekoliko dana, dok je ovaj izbrojio sve), i opet sam ga "zapamtio"... Sad, ako mi se slučajno neka havarija dogodi, u guzici sam. Ono, "pametni piše"... Znam da nije budala rekao! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: mijenjati, password, pijete |
« Mail kako ?
|
Dsl - Besplatno »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:34.