Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Ne mijenjati password ako pijete u Tehnologija i Tehnika forumu; Hahaha .. ne mogu vjerovat kaj mi se dešava, prčko sam po ADSL modemu još davno, prebacio ga u router ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-03-07, 19:25   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Ne mijenjati password ako pijete

Hahaha .. ne mogu vjerovat kaj mi se dešava, prčko sam po ADSL modemu još davno, prebacio ga u router mod, a jednom promjenio i username/password (kao radi sigurnosti) ... samo kaj nisam zapisao novi user/pass - obično koristim nekoliko kombinacija, ali očito da sam tad postavio nekaj drugačije ...

sad ne mogu pristupi administraciji preko 192.168.1.1 da otvorim još koji port za p2p i slične aplikacije, a stvarno mi se ne da resetirat router i ponovo slagat ...

dakle, pamet u glavu ... ako dođete pijani doma i mislite da je dobra ideja promjenit neki važan password - NIJE.

silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 22:05   #2 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: Ne mijenjati password ako pijete

Pa ja imam gotovo skoro isti user/pass svigdje, znam da ni to nije pametno, jer ak se otkrije jedan taj user/pass, sve je otvoreno

izgleda da buš ovu subotu slagao router ipak
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 22:07   #3 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,639
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ja imam sve različite passove, jebote moram ih početi zapisivati
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 22:25   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Pa ja imam gotovo skoro isti user/pass svigdje, znam da ni to nije pametno, jer ak se otkrije jedan taj user/pass, sve je otvoreno

izgleda da buš ovu subotu slagao router ipak
Pa i ja imam 4-5 riječi i 2-3 alfanumerička simbola koje koristim u raznim kombinacijama ... tak da obično pogodim user/pass čak i ako ga ne znam ...

MEĐUTIM .. došo sam doma pijan, promenio user / pass na routeru i nisam zapisao .. i nemam blage kaj bi moglo biti ... probo sam sve moguće kombinacije koje koristim na sve strane ... ništa, nula, nada, zilch, zero ... valda sam onak pametan išo stavit nekaj novo da bude sigurnije

E jesam budala

Zadnji Uredio silence : 21-03-07 u 05:06.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 22:37   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-01-07
Godina: 24
Poruka: 536
vedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono nešto

Znaš, smijal bih ti se, ali...
Ja sam bez svog jednog file-a u excelu ništa! U njemu mi si passwordi zapisani.
Samo je problem što ne znam od njega password.
Jednom sa ga ćak i otvorio s nekim password-generatorom (trajalo je nekoliko dana, dok je ovaj izbrojio sve), i opet sam ga "zapamtio"...
Sad, ako mi se slučajno neka havarija dogodi, u guzici sam.

Ono, "pametni piše"... Znam da nije budala rekao!
vedo777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 01:07   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 18
Poruka: 57
riotstarter se izdvaja iz mase

auf,ovu lekciju sam naučila na vlastitoj koži
riotstarter je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 03:02   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-06-06
Godina: 26
Poruka: 644
tomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz mase

Svakakve nevolje se događaju kada piješ
tomcraft je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 10:38   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Kod mene je sve razlicito

A vecinom mi je pass od 20ak znakova, i mislim da ću to jednom sve pomalo pozaboravljat ... srećom služim se svaki dan pa do sad nema problema

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 12:20   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 406
Saitek se izdvaja iz maseSaitek se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Saitek

pa kad zaboravis postiji ono zaborvljena lozinka na sajtovima

a kod adsl uvijek pitam t-com
Saitek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 03:25   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Najbolje nikako ne mjenjati lozinke, jedva sam se ovdje ulogirao

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mijenjati, password, pijete

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108