| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Ne, nije kosilica.. To je moj kompjut0r u Tehnologija i Tehnika forumu; ma sve je to da massa lijepo rekao, al to kosta frende. ja sam kupio napajanje Neon 400 W od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Ne, nije kosilica.. To je moj kompjut0r ma sve je to da massa lijepo rekao, al to kosta frende. ja sam kupio napajanje Neon 400 W od 90 kn i radi kao grom... nisi te server da moras imat Enermax...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Purger | Re: Ne, nije kosilica.. To je moj kompjut0r Da se ne vidi slika,tj. video ja bi fakat mislio da je kosilica ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #13 (permalink) | |||
| Gamer Guru | Re: Ne, nije kosilica.. To je moj kompjut0r Citat:
Citat:
Citat:
Pogledaj malo kako je izveden Armor i njegov smjestaj te protok zraka. (naravno pogledaj si i druga kucista istog ili drugih proizvodjaca, svatko ima nesto svoje, pa sto ti se vise svidja...) Thermaltake Armor kuciste
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |||
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Ne, nije kosilica.. To je moj kompjut0r Citat:
Ali gle, imao sam MS Industrial napajanje 400W. Super! Svi bi mislili 400W je ko grom to treba radit. Ali eta tog napajanja je bila katastrofa, jer on je izlazne snage kojom je napajao moj komp imao samo 150W. Dakle trosi ti 400W, a isporucuje 150W! Lose! Uz to naponi su bili nestabilni, setali su se +- 0,5 - 0,8 volti. Kada sam kupio Tagana, od 480W deklarirane snage meni se isporucuje 480W prave snage, uz to naponi su stabilni da nemogu biti stabilniji +-0,05 - 0,1 volti. Uzmi jos u obzir da ima 120mm necujni ventilator, ima specialno izolirane kablove te ima i dodatak da imas osmeropinski konektor za napajanje procesora tako da bez problema mozes napajati i CoreDuo procove (opce poznato da su vecina ljudi koja je kupila COreDuo morala promijeniti uz maticnu i napajanje jer nije imalo osam pinova za napajati proc). Dao sam oko 800 i nesto kuna za tog Tagana i vjeruj mi iako je skup i duze sam skupljao pare, nije mi zao niti JEDNE KUNE sto sam dao za njega!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku Zadnji Uredio daMassa : 27-09-06 u 11:18. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ne, nije kosilica.. To je moj kompjut0r Di je links u Rijeci...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Ne, nije kosilica.. To je moj kompjut0r Na Krimeji. Prodjes iznad Tete Rože i na onom blagom zavoju prije INA pumpe i skretanja za Trsat na desnoj strani ti je LINKS. Prizemlje jedne kuce, ofarbana u zeleno, ima velika reklama iznad pise LINKS. LINKS Rijeka
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ne, nije kosilica.. To je moj kompjut0r Aha, znao sam da sam ga negdje vidio, ja sam s vezice, tamo prodem svaki dan... btw, bio danas u ve-milu, pitao sam da mi preporuce neku karticu i evo njihove preporuke, sta mislis o njoj Sapphire Radeon X1600Pro AGP, 256MB DDR2, TVout, DVI 1154 kn http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=grafkart
| | |
| | #18 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Ne, nije kosilica.. To je moj kompjut0r Nije losa, evo mozes ili tu ili nVIDI-a 7600GT isto AGP, 256MB ali DDR3, DVi i TvOut. 1462 kn.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ne, nije kosilica.. To je moj kompjut0r ma ja imam 256 mb rama... joj, skoro kupio ludu karticu a nemam osnovne preduvjete.. Evo sasvim slucajno to saznao, kako da to da me nisi pitao ili upozorio na to? Kupio sam asusovu n6200 za 320 kn u linksu i ona ce biti dovoljna za sad, kad se odlucim za nes bolje izgleda da cu morat kupit cijelu konfiguraciju...
| | |
| | #20 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Ne, nije kosilica.. To je moj kompjut0r Jao, pa nisam mislio da bas tako malo rama imas. Ja nemogu sa 512 zivjeti, a ti sa 256... Boqte... Odmah otrci u neki od ducana i pazari si dva keksa od 512MB. Kingmax mozes oni su solidni. Pazi da bude DDR obicni i naravno pazi da bude PC koji tvoja maticna podrzava. Recimo meni je DDR, PC3200.
| | |
![]() |
| Tagovi: kompjut0r, kosilica, moj, nije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Inkvizicija | anunaki | Filozofija i religija | 24 | 05-01-08 15:05 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:17.