Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Ne, nije kosilica.. To je moj kompjut0r u Tehnologija i Tehnika forumu; ma sve je to da massa lijepo rekao, al to kosta frende. ja sam kupio napajanje Neon 400 W od ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-09-06, 09:41   #11 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,188
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija
Re: Ne, nije kosilica.. To je moj kompjut0r

ma sve je to da massa lijepo rekao, al to kosta frende. ja sam kupio napajanje Neon 400 W od 90 kn i radi kao grom... nisi te server da moras imat Enermax...

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-09-06, 10:13   #12 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,926
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Da se ne vidi slika,tj. video ja bi fakat mislio da je kosilica

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-09-06, 11:06   #13 (permalink)
Gamer Guru

Datum registracije: 18-02-05
Godina: 18
Poruka: 1,755
daMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa

Citat:
Pravi autor: BoBo

...

ali za sad imam par pitanja...

S obzirom da si iz Rijeke, vjerojatno i znas gdje je to najbolje ic i kupit... Ve-Mil?
-Ve-Mil ti je uvoznik za Thermaltake pa je kod njih recimo kuciste nesto jeftinije, coolere mozes nabavit u Linksu (jea, i mi Rijecani smo dobili Links!).

Citat:
prilikom kupnje nove kutije, trebat ce element po element prebacit u novu kutiju... Nisam glup za takve stvari ali nisam nikad to napravio... Nije nes komplicirano, je tako?
-Bit ce tutorijal uskoro na Tutorijali.net popracen slikama...

Citat:
Da li mi treba nova kutija? Sta znaci sva su bolja, pa kutija ko kutija... Mene zanima samo ako ce mi zvuk smanjit, iako mi se i svida dizajn koji je ipak nebitan
Nije kutija ko kutija. Svaka kutija (pogotovo skuplje) su dizajnirane da sto bolje smjesti komponente i da protok zraka izmedju njih bude sto bolji. Sto je kuciste kvalitetnije to su i te dve stvari bolje izvedene. Uz to, proizvodjaci kucista nastoje smanjiti buku tako sto ugradjuju u kucista 120mm ventilatore sto tise moguce (sto vise manji decibeli).

Pogledaj malo kako je izveden Armor i njegov smjestaj te protok zraka. (naravno pogledaj si i druga kucista istog ili drugih proizvodjaca, svatko ima nesto svoje, pa sto ti se vise svidja...)
Thermaltake Armor kuciste

Volkswagen Club Croatia
Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-06, 11:15   #14 (permalink)
Gamer Guru

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa

Citat:
Pravi autor: fuzija
ma sve je to da massa lijepo rekao, al to kosta frende. ja sam kupio napajanje Neon 400 W od 90 kn i radi kao grom... nisi te server da moras imat Enermax...
Tu se nimalo ne slazem, nimalo. Cesto ljudi misle kako napajanje i nije tako vazna komponenta za kompjuter, u stilu samo neka ga upali i drzi upaljenoga.
Ali gle, imao sam MS Industrial napajanje 400W. Super! Svi bi mislili 400W je ko grom to treba radit. Ali eta tog napajanja je bila katastrofa, jer on je izlazne snage kojom je napajao moj komp imao samo 150W. Dakle trosi ti 400W, a isporucuje 150W! Lose! Uz to naponi su bili nestabilni, setali su se +- 0,5 - 0,8 volti.

Kada sam kupio Tagana, od 480W deklarirane snage meni se isporucuje 480W prave snage, uz to naponi su stabilni da nemogu biti stabilniji +-0,05 - 0,1 volti. Uzmi jos u obzir da ima 120mm necujni ventilator, ima specialno izolirane kablove te ima i dodatak da imas osmeropinski konektor za napajanje procesora tako da bez problema mozes napajati i CoreDuo procove (opce poznato da su vecina ljudi koja je kupila COreDuo morala promijeniti uz maticnu i napajanje jer nije imalo osam pinova za napajati proc).

Dao sam oko 800 i nesto kuna za tog Tagana i vjeruj mi iako je skup i duze sam skupljao pare, nije mi zao niti JEDNE KUNE sto sam dao za njega!

Volkswagen Club Croatia

Zadnji Uredio daMassa : 27-09-06 u 11:18.
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-06, 11:16   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 25
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo

Di je links u Rijeci...
Odgovori sa citatom
Star 27-09-06, 11:21   #16 (permalink)
Gamer Guru

Na Krimeji. Prodjes iznad Tete Rože i na onom blagom zavoju prije INA pumpe i skretanja za Trsat na desnoj strani ti je LINKS. Prizemlje jedne kuce, ofarbana u zeleno, ima velika reklama iznad pise LINKS.

LINKS Rijeka

Volkswagen Club Croatia
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-06, 17:30   #17 (permalink)
prof. Foruma

Aha, znao sam da sam ga negdje vidio, ja sam s vezice, tamo prodem svaki dan...

btw, bio danas u ve-milu, pitao sam da mi preporuce neku karticu i evo njihove preporuke, sta mislis o njoj

Sapphire Radeon X1600Pro AGP, 256MB DDR2, TVout, DVI 1154 kn

http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=grafkart
Odgovori sa citatom
Star 27-09-06, 19:53   #18 (permalink)
Gamer Guru

Nije losa, evo mozes ili tu ili nVIDI-a 7600GT isto AGP, 256MB ali DDR3, DVi i TvOut. 1462 kn.

Volkswagen Club Croatia
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-06, 20:18   #19 (permalink)
prof. Foruma

ma ja imam 256 mb rama... joj, skoro kupio ludu karticu a nemam osnovne preduvjete.. Evo sasvim slucajno to saznao, kako da to da me nisi pitao ili upozorio na to?

Kupio sam asusovu n6200 za 320 kn u linksu i ona ce biti dovoljna za sad, kad se odlucim za nes bolje izgleda da cu morat kupit cijelu konfiguraciju...
Odgovori sa citatom
Star 27-09-06, 20:36   #20 (permalink)
Gamer Guru

Jao, pa nisam mislio da bas tako malo rama imas. Ja nemogu sa 512 zivjeti, a ti sa 256... Boqte...
Odmah otrci u neki od ducana i pazari si dva keksa od 512MB. Kingmax mozes oni su solidni. Pazi da bude DDR obicni i naravno pazi da bude PC koji tvoja maticna podrzava. Recimo meni je DDR, PC3200.

Volkswagen Club Croatia
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kompjut0r, kosilica, moj, nije

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
smiješni grafiti HornedRapid Vicevi i Smiješni Tekstovi 19 23-06-08 18:27
Inkvizicija anunaki Filozofija i religija 24 05-01-08 15:05
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta Baltazar Igre 0 13-07-05 23:42

Trenutno vrijeme na forumu: 17:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113