Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

Ne prepoznaje boje

Raspravljate o temi Ne prepoznaje boje u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; zz imam printer Epson SX405 i sve je printao normalno dok je bila original boja ona koju sam dobio kad ...

Starter Avatar od korisnika -Davor-
    Datum registracije
    30-07-09
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

Ne prepoznaje boje

zz imam printer Epson SX405 i sve je printao normalno dok je bila original boja ona koju sam dobio kad sam ga kupovao. Ta boja se potrosila i kupio sam nove zamjenske boje, radile su samo jucer navecer, danas kada hocu isprintati nesto vazno on neradi i kaze da ne prepoznaje te boje(3 od 4, samo crnu prepoznaje, ali nemoze pokazati koliko je puna). Probao sam uninstal cijeli epson sve do kraja i opet instalirao, ali stoji isti problem. Mozete li mi pomoci?

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,143
    Liked
    493 times

Re: Ne prepoznaje boje

jel možeš printati i jel to isprintano bude ok ili ne?
    neznam kako je to na epsonu sa tim zamjenskim bojama al na mojem canonu sa original bojama pokazuje koliko je još ima i kad je ponestane počne upozoravati na to...ako se boja zamjeni originalnom to upozorenje nestane jer prepozna da je boja originalna i opet mjeri koliko je ima al sad zadnji put kad sam stavio zamjensku i dalje mi svaki put kad idem printati izbaci upozorenje da nema boje al to ignoriram i normalno printam
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

problem kod novijih printera jest što na cartridge-u imaju čip, tako da se onemogući stavljanje zamjenskih.

možda je problem s tim...
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Datum registracije
    30-07-09
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
    jel možeš printati i jel to isprintano bude ok ili ne?
    neznam kako je to na epsonu sa tim zamjenskim bojama al na mojem canonu sa original bojama pokazuje koliko je još ima i kad je ponestane počne upozoravati na to...ako se boja zamjeni originalnom to upozorenje nestane jer prepozna da je boja originalna i opet mjeri koliko je ima al sad zadnji put kad sam stavio zamjensku i dalje mi svaki put kad idem printati izbaci upozorenje da nema boje al to ignoriram i normalno printam
    Ne nemogu printati, nijednu tipku ne prihvaca nego samo ok za mijenjanje boje

Datum registracije
    30-07-09
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: raven21 Pogledaj Poruke
    problem kod novijih printera jest što na cartridge-u imaju čip, tako da se onemogući stavljanje zamjenskih.

možda je problem s tim...
    Pokusao sam vratiti te original, medutim ni njih ne prepoznaje

Starter
    Datum registracije
    23-06-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

ej imam isti problem... imam printer epson sx405 i prije sam koristila zamjenske boje i prepoznao mi ih je a sada sam kupila nove i nezeli ih prepoznat... neznam u cemu je problem...

Regularni forumaš Avatar od korisnika Terminate
    Datum registracije
    20-06-10
    Poruka
    101
    Liked
    0 times

sličan problem imam i ja.

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Dabar222
    Datum registracije
    15-03-08
    Starost
    22
    Poruka
    800
    Liked
    1 times

Ja imam Epsona DX4400, kad mjenjam boju moram tamo u programu označit da je promjenjena. jbg neznam sad napamet ali imo sam sličan problem. Ubacio nove boje i nije htio printat. Dok mu u programu ne "nacrtaš" da si ju promjenio, neće radit kako spada...

Juventus!

Starter
    Datum registracije
    15-10-10
    Poruka
    19
    Liked
    0 times

jbg printer ti je daltonist,pomiri se s tim

Lajkaj nas na Facebooku