| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Neeema više Service Pack-a za XP?! u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: If you were looking for any glimpse into the mind of Microsoft, this is it: the company has completely ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neeema više Service Pack-a za XP?! Citat:
A ja čekam i čekam taj skoro najavljivani Service Pack opet... A viš! Sad su me razočarali! Jel' to znak da nema više velikih rupa u Windowsima ili nešto drugo? | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neeema više Service Pack-a za XP?! Znao sam! Samo sam se šalio s tim da nema rupa više. Ne bi to bili onda Windowsi više. Ma, propast će Microsoft, govorima ja to stalno! Sad, prije ili kasnije, jer su samo seruckati počeli. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: Neeema više Service Pack-a za XP?! Mislim da sve kaj radim mogu u Linuxu, Ubuntu 7.04 mi se opako sviđa, imam betu i prezadovoljan sam ... zakaj da se jebem s licencama, sranjima, virusima, govnima, kad sve kaj mi treba, mogu i tamo? Nema Photoshop? imaš GIMPshop - GIMP sa menijima ko u PS-u .. igranje? preživit ću bez igri .. uostalom, ima i za Linux nekih igri ... meni dovoljno za ubit koji sat koji put ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 86
![]() ![]() | Re: Neeema više Service Pack-a za XP?! Fala k... kaj ih vise nema,oko svakog neki problemi! A Vista je najvece smece među novotarijama,pretrpali ju spywareima i pizdarijama pa ti sve steka,jedino dobro na njoj je sucelje koje cu si stavit na XP, igrao sam i par online igri na visti i gotovo je nemoguce igrati,zato ljudi moje je misljenje da se priceka da ju podese,modificiraju,izbrisu pola gluposti i onda nabavit neku normalnu verziju pa uzivat ili preci na fenomenalan linux. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neeema više Service Pack-a za XP?! Ah, sad... Ne možeš igrati! Ima Vista puno verzija! Da imaš Home, koja ne zahtijeva toliko resursa, mogao bi nešto i raditi. A ne, lupiti Ultimate edition, za koju ti vele na MS-ovoj stranici da nije baš kompatibilna sa svim hardware-om i za koju trebaš imati za normalan rad 2 GB RAM-a. Ne možeš, brate mili s Vistom i gigom RAM-a očekivati čuda! Probaj isto sa XP-ima i 256 MB RAM-a! Možeš se slikat s tim, jel' da?! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 86
![]() ![]() | Re: Neeema više Service Pack-a za XP?! Imam tisucu i pol i svejedno steka,a najbolje bi bilo da uzmem 2 gige samo zato da mogu pokrenut vistu i uz nju eventualno jednu igricu upalit,ali brijem da nije samo zbog rama. Kad sam igrao amerikanca,koji je i inace po mojem iskustvu najzahtjevnija igra u svim elementima, mi nije tolko uzelo rama,graficka isto nije jer mi je i na maloj rezoluciji i minimalnim postavkama lagiralo hardwareski i vezno,kod frenda ista stvar dok na xp-u mogu upalit 2 amerikanca odjednom i rade normalno(imam instaliranu stariju i novu verziju na istom kompu). Mozda zbog drivera,nemam pojma... ![]() I btw imam XP na starom kompu koji ima 256 RD RAMa Zadnji Uredio Pljuca : 12-04-07 u 20:29. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Neeema više Service Pack-a za XP?! Citat:
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pack, service, update, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:21.