| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Nekompletni Winrar u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam jedan winrar file od2.5GB i vec mi tjedan dana stoji na 99.22 % i ne mice se uopce ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
![]() ![]() | Nekompletni Winrar Imam jedan winrar file od2.5GB i vec mi tjedan dana stoji na 99.22 % i ne mice se uopce mogu li ga kako otvoriti a da ne cekam da se kompletira jer sam vidio da hrpi ljudi stoji oko tog postotka? D io koji nedostaje je odmah na pocetku. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gamer Guru | Eh ovako: sa neta sam skidao igricu u Winraru. Posto je imala 980MB htio sam biti uvjeren da je to pravo i tako kada je doslo do 5% ja sam pauzirao download (Mozilla Firefox). Tamo gdje mi se taj fajl nalazio (Desktop) prekopirao ga u drugi folder (bilo koji). Takav polovicni winrar je meni naziva igrica.rar.part, ja sam ono part izbrisao i dobio sam .rar file. Otvorio sam ga i napisao mi je neki error no ipak sam bez problema mogao pogledati datoteke u njemu i extractat ih van. P.S. Sva sreca bile su to datoteke od igrice koje sam trazio :
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: nekompletni, winrar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:21.

io koji nedostaje je odmah na pocetku.

: